Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

subtotaal: € 0,00
Zoek: 

Kolomkast Milano

Kolomkast Milano

€ 349,00

DHL icon Let op: Dit product wordt met DHL international bezorgd. Levertijd is ca. 2-3 werkdagen langer.

Levertijd: 2-4 werkdagen

De kolomkast Milano is ideaal te combineren met onze badkamermeubel Milano. De kolomkast is van hoogwaardig MDF. Je hebt de keuze uit 5 kleuren. Zie technische tekening voor alle afmetingen.

* Vereiste velden

€ 349,00
 Garantie Sanitair33 banner  2 jaar garantie  |  Levering Sanitair33 banner Dit product wordt gratis geleverd |  iDeal Sanitair33 banner Betaal snel met iDeal

Details

Hoe leveren jullie bestellingen aan?

De sanitair producten worden aangeleverd in de fabrieksverpakking en bezorgd op een houten pallet. Nadat je de bestelling hebt geplaatst ontvang je van onze klantenservice een bericht per mail omtrent de gewenste leverdatum/werkdag waarop je bestelling graag wilt ontvangen. Zijn de producten niet voorradig? Dan ontvang je van ons bericht zodra de bestelling bij ons is gearriveerd. De bezorgkosten bedragen € 45,- waarbij het ook mogelijk is om bestellingen van maximaal 1 toiletpot te versturen met een kleine pallet waarvan de kosten € 25,- bedragen.  Levering is mogelijk op iedere gewenste werkdag en ontvang je een dag voorafgaande levering een mail en of sms op welke tijdstip de levering ongeveer geleverd zal worden. Onnodig om de gehele dag thuis te blijven dus! Heb je geringe tijd of ben je veelal op je werk? Geen punt, het is tegen een meerprijs van € 29,- mogelijk om je de bestelling voor 12:00 of juist na 12:00 uur wilt ontvangen aan huis.

Showroom Sanitair33


Op welke manier kan ik bij jullie site betalen?

Bestellingen kunnen bij ons op diverse manieren worden aangekocht. Degene wie kiest voor eenvoudig en snelle afhandeling kiest bijvoorbeeld voor online iDeal betaling. Indien je niet graag vooraf het bedrag wilt betalen is het plaatsen van een bestelling onder rembours ook mogelijk. Hierbij vragen wij een aanbetaling van 15% vooraf en kan het restant bij levering door middel van contant of per pin worden voldaan bij de chauffeur. Wij berekenen tevens geen extra rembourskosten zodat je op je gerust een bestelling kunt plaatsen. Let echter wel op bij betaling onder rembours dat de bestelling pas in behandeling zal gaan indien de aanbetaling bij ons is verwerkt. Dit kan een aantal werkdagen langer duren wegens de eventuele verschillende banken.
plezier met je aankoop!

Aanvullende Informatie

Merk STONEART
Serie Nee
Materiaal: MDF
Oppervlakte Nee
Meubel serie Nee
Meubel breedte Nee
Breedte: Zie technische tekening
Diepte: Zie technische tekening
Hoogte Zie technische tekening
Kleurstelling Nee
Volledig in kleur: Geen informatie beschikbaar
Zitting: Geen
Spoelrand: Geen informatie beschikbaar
Afvoergplug: Geen informatie beschikbaar
Kleur afvoerplug: Geen informatie beschikbaar
Personen Nvt
Spa vorm Nvt
Capaciteit: Nee
Aansluiting: Geen informatie beschikbaar
Bevestigings materialen: Geen informatie beschikbaar
Type douchewand Nee
Glas types Nee

Kolomkast Milano

EUR

€ 349,00

0