Vaak wordt er gezegd dat het geen eenvoudige klus is om een ruimte in te richten. En dit is vaak ook zo. Bij Store33 ben je ervan verzekerd dat het een stuk gemakkelijker gaat! In onze webshops vind je verschillende producten om nieuwe badkamer in te richten. Of het nu gaat om tegels, sanitair of LED verlichting. Je kunt het allemaal eenvoudig en voordelig aanschaffen bij Store33.  

De eerste stap is toch vaak het kiezen van de vloer- en wandtegels. Tegenwoordig wordt er veelvuldig gebruik gemaakt van keramische tegels in de badkamer. Deze tegels zijn erg onderhoudsvriendelijk en ze zijn vaak niet of nauwelijks te onderscheiden van echt natuursteen. Ben er wel bewust van dat je tegels met een hoge antislip waarde toepast, want je wilt natuurlijk niet uitglijden in je prachtige badkamer. Hoe hoger de R-waarde, des te beter. Wij adviseren om minimaal R9 toe te passen.

Welk sanitair er het beste bij je badkamer past is natuurlijk afhankelijk van je eigen wensen, maar ook de ruimte van de badkamer speelt natuurlijk een rol. In een kleine badkamer ga je natuurlijk geen bad, douche en toilet plaatsen. Tip: Maak een gewaagde keuze, door bijvoorbeeld een zwarte toiletpot toe te passen. 

Bij een badkamer kunnen badkamermeubels natuurlijk niet ontbreken. In onze webshop vind je losse badkamermeubels, maar ook complete sets. Om op een eenvoudige manier je badkamer in te richten adviseren wij om een complete set aan te schaffen. In ons assortiment vind je verschillende moderne badkamersets, in verschillende groottes, kleuren, soorten en prijsklassen.

LED verlichting voegt sfeer, kleur en stijl toe aan uw badkamer. Deze milieuvriendelijke en zuinige vorm van verlichting zorgt ervoor dat je de badkamer goed verlicht is. Je kunt bijvoorbeeld een aantal LED inbouwspots toepassen, maar ook LED spiegelverlichting is een optie.