Ben je wel toe aan een nieuwe badkamer? En heb je geen zin en geen tijd om uren te zoeken naar dat ene kastje wat weer leuk bij dat andere kastje past? Dan kun je eenvoudig online een complete badkamerset kopen.

Als je op zoek bent naar een complete badkamerinrichting kom je bij een grote woongigant uit. Vaak is de kwaliteit van deze sets niet om over naar huis te schrijven. Wij hebben contact weten te leggen met een Italiaans familiebedrijf die al jarenlang met veel passie badkamermeubelen maken van hoogwaardige kwaliteit. Uitsluitend materialen van de hoogste kwaliteit worden gebruikt om deze badkamersets te vervaardigen. Dit innoverende bedrijf is steeds op zoek naar de nieuwste badkamertrends en speelt hier goed op in.

Dankzij een nauwe samenwerking met dit bedrijf zijn wij in de gelegenheid om verschillende badkamersets uit verschillende series aan te bieden in Nederland. De ene set is nog prachtiger dan de andere. De series zijn: Cora, Rosca, Luckie, Klasse, Maranella, Gia, Nori, Sunny, Episa, Ramana en er is nog een kleine variant genaamd de Mini. De badkamersets geven een uiterste moderne, sfeervolle en ook een tijdloze sfeer aan jouw badkamer.

In iedere serie bevinden zich verschillende sets in verschillende afmetingen. Mocht je een set willen met net een ander kastje? Dat is geen probleem. Alle producten in deze sets zijn ook apart verkrijgbaar. Van spiegel tot wasbak tot RVS kastpoten. Welke set vind jij het mooist?