Naast ons ruim aanbod van sanitair, bieden we ook tegels aan voor in de badkamer! Op onze webwinkel Tegels33.nl hebben we een ruim aanbod van verschillende tegels waaronder de badkamertegels. Bestel vloertegels op Tegels33.nl met de juiste antislip waarde voor de badkamer. De juiste vloertegels voor in de badkamer zijn belangrijk, want je wilt natuurlijk niet uitglijden! Kijk altijd naar de juiste antislip (R) waarde. Daarnaast bieden we ook wandtegels aan voor de badkamer. We hebben natuurlijk de standaard witte wandtegels, maar we hebben ook diverse andere stijlen, kleuren en formaten in ons aanbod. Bezoek onze webwinkel en sta versteld van de mogelijkheden.


De laagste prijsgarantie op Tegels33.nl

Wij bieden de laagste prijsgarantie op ons compleet aanbod van tegels. Ons aanbod bestaat uitsluitend uit 1ste keus tegels van A-merken zoals Energieker, Supergres en Marca Corona. Welke tegel je ook besluit te kiezen, wij garanderen je de scherpste prijs! Zie je deze tegels ergens goedkoper staan? Dan betalen wij je het verschil terug. Wil je onze tegels in het echt bekijken? Bezoek dan eens onze tegelwinkel in Tegelen (gemeente Venlo). Daar hebben we diverse tegels als vloer en wand verwerkt zodat je een optimaal beeld krijgt van de gewenste tegels. Onze showroom te ver voor jou? Vraag kosteloos een proeftegel aan. Binnen enkele werkdagen krijg je deze gratis aan huis geleverd.

Combinatie bestelling

Wanneer je bij ons een combinatie bestelling plaatst, krijg je speciale combinatie kortingen. De kortingen worden gebaseerd op wat je afneemt en zijn niet online te verkrijgen. Wij stellen graag een offerte voor je op met onze combinatie kortingen, vervolgens als je hier akkoord mee gaat, wordt er een factuur voor je opgesteld! Natuurlijk kunnen wij je ook helpen in onze showroom met een combinatie bestelling. Waar je ook voor kiest, kies ervoor om je badkamer compleet te renoveren met Store33! Wij bieden je de scherpste prijzen en de beste kwaliteit!