Tegenwoordig zijn de badkamer en het toilet een steeds belangrijkere ruimte in het huis om te decoreren. Vroeger was het toch vaker een ruimte die er alleen was omdat het noodzakelijk is. Echter zijn er nu de fraaiste architecturen mogelijk in een badkamer of een toilet. Een goed voorbeeld hiervan is de toiletpot zelf, die is op het moment namelijk in ontzettend veel kleuren beschikbaar!

Gekleurde toiletpot banner

Zwart, antraciet, mat grijs, roze of blauw. Dit zijn een aantal kleurvoorbeelden waarin toiletpotten momenteel verkrijgbaar zijn. Door het gebruiken van een aparte kleur toiletpot zorg je voor een uniek effect. En ja wij geven het ook toe, het klinkt misschien een beetje gek, een toiletpot in zo’n aparte kleur. Maar vaak is dit juist net het element dat het designplaatje zo goed maakt. Durf jij het risico aan?

De gekleurde toiletpotten uit ons assortiment zijn van hoogstaande kwaliteit. Doordat wij deze rechtstreeks importeren uit Turkije zijn wij in de gelegenheid om de prijzen zo laag te houden.

Naast de gekleurde toiletpotten kunnen wij ook wasbakken en urinoirs leveren uit dezelfde serie en uiteraard in dezelfde kleurstelling. Het is uiteraard ook mogelijk om meerdere kleurstellingen met elkaar te combineren. Je kunt bij ons ook terecht voor de inbouwreservoirs en dergelijke. Zit de kleur van jou dromen er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op en wij bekijken graag wat wij voor jou kunnen doen.

Mocht je nog een vraag hebben over onze gekleurde toiletpotten, of wil je graag kleuradvies? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice of kom gerust eens langs in onze showroom. Natuurlijk kun je de gekleurde, en tevens ook de normale witte, toiletten bekijken op onze website.