Of je nu je haar gaat doen, je tanden gaat poetsen of als je een gezichtscrème opsmeert je hebt hierbij een spiegel nodig. Een spiegel wordt vaak gezien als alleen een nuttig item in jou badkamer en niet als een decoratief hoogstandje. Met zuinig en milieuvriendelijk LED verlichting zorg je ervoor dat de spiegel het middelpunt van jou badkamer wordt!

Verlichting rondom de spiegel: Dit is persoonlijk mijn favoriete vorm van een spiegel met verlichting. Er is een LED module geplaatst achter de spiegel, om de spiegel zit als het ware een doorzichtige rand. Deze rand kleurt op wanneer je de LED verlichting aan zet. Deze verlichting heeft een erg moderne uitstraling, en de lamp gaat tot wel 80.000 branduren mee! Laten we zeggen dat de spiegelverlichting een uur per dag aan staat. Dan hoef je de verlichting de eerst komende 21 jaar niet te vervangen.  

Verlichting geïntegreerd in de spiegel: Een spiegel met Neon of LED verlichting geïntegreerd in de spiegel is ook een erg leuke variant van spiegelverlichting. Deze verlichting is een stuk minder opvallend, de bescheiden verlichting zorgt niet alleen voor een leuke sfeer in je badkamer. Maar het zorgt er ook nog eens voor dat je jouw eigen gezicht nog beter kan zien in de spiegel. 

Verlichting op de spiegel monteren.
Heb je al een spiegel? Dan kun je een LED armatuur kopen. Deze kun je monteren op de spiegel. Let er wel op dat het armatuur ook daadwerkelijk past op jouw spiegel. Als je LED verlichting op je spiegel monteert zorg je voor een goed verlichte spiegel. Want je wilt je knappe koppie toch wel goed kunnen zien hè?

Een spiegelkast met verlichting: Staat ieder plekje in jouw badkamer vol met een shampoo flacon, een crème of een ander badkamerproduct? Dan is een spiegelkast wellicht ideaal voor jou. Want ja, je hebt toch een spiegel nodig. En in een spiegelkast kun je behoorlijk wat spullen kwijt, zo zorg je voor een opgeruimde badkamer. Bij veel spiegelkasten in ons assortiment zit LED verlichting inbegrepen.