Bocchi

Wanneer je opzoek bent naar Bocchi sanitair ben je bij Sanitiar33 aan het juiste adres. Wij bieden diverse Bocchi artikelen aan tegen een scherpe prijs. Wil je al onze Bocchi artikelen bekijken? Dan raden wij je aan om, wanneer je op een categorie kiest, de resultaten te verfijnen door middel van het klikken op Bocchi bij het kopje merken. Wanneer je dit hebt gedaan krijg je vervolgens alleen de verfijnde zoekresultaten te zien. Bekijk hieronder drie van onze aanbevolen producten. Klik op 'shop nu' mocht je meer informatie willen over een van de toiletten.

Bocchi wastafels banner 
Bocchi toiletten banner Bocchi urinoirs banner

 

De populariteit van Bocchi

Bocchi is een populair merk omdat het kort samengevat, luxe sanitair is tegen een scherpe prijs. Naast dat is het ook zo dat ze zich differentiëren door creatief te zijn en sanitair aan te bieden in diverse kleuren en stijlen. Wat meeste fabrikanten niet durven te doen, durft Bocchi wel. Ben je net als ons helemaal weg van dit merk? Bestel eenvoudig online bij ons. Wij hebben diverse artikelen in ons assortiment omtrent sanitair. Heb je enige vragen omtrent onze sanitair of ben je opzoek naar advies? Neem contact op met ons, wij helpen je graag verder met het maken van de juiste keuze.
 

Kom langs in onze showroom om onze artikelen te bekijken

Wanneer je op zoek bent naar sanitair online kan het weleens zijn dat je de producten in het echt wilt zien. Dat is begrijpelijk, daarom hebben we diverse sanitair producten gepresenteerd in onze showroom, zoals toiletten, badkamermeubels, wastafels en baden. Kom langs en word geadviseerd omtrent het maken van de juiste keuze. Wij helpen je graag verder. Let op, voordat je langskomt raden we het wel aan dat je van tevoren even belt of de door jouw gekozen producten ook gepresenteerd staan in onze badkamer showroom. Met meer dan 1000 producten online kunt u natuurlijk begrijpen dat we niet alles kunnen presenteren. Je wilt natuurlijk niet met lege handen komen te staan, vooral niet als je een lange rit achter de rug hebt! Neem contact op met onze klantenservice, voor showroom producten vragen.