26 mei (Hemelvaart) zijn we gesloten.

Douche

Onder het kopje douche in ons aanbod vind je diverse douche artikelen. Wat je ook nodig hebt voor in de douche, wij kunnen het leveren! Van handdouches tot aan douchecabines of douchepanelen. Bij ons ben je altijd verzekerd van een ruim aanbod A-merken tegen een lage prijs. Wil je jouw complete douche renoveren? Dan is het ook mogelijk om een offerte op te vragen bij ons. Wij denken graag met je mee om de allerbeste oplossing te vinden, zodat je tevreden bent met jouw nieuwe douche!


Douchewanden categorie banner  Douchecabine categorie banner  Douchedeuren categorie banner

Douchesets banner  Regendouche categorie banner  Douchepaneel categorie banner

Douchedrains categorie banner  Douchebakken categorie banner  Douche accessoires categorie banner


De douche is een belangrijk aspect van de badkamer

De douche is een belangrijk aspect van de badkamer. Uiteraard wil je dagelijks fris naar het werk gaan en ‘s avonds schoon naar bed gaan. Bij Sanitair33 leveren wij alles zodat je beleving in de douche compleet naar wens is. Je begint je dag met een frisse douche dus je wilt je dag uiteraard in een goede spirit beginnen. Je vindt bij ons praktisch sanitair zoals een douchewand of douchedrain tot aan sanitair voor een luxere uitstraling zoals een regendouche van RVS. Bekijk al het sanitair en kies ervoor om je douche aan te kleden met het sanitair van Sanitair33. Wanneer je voor ons kiest, kies je voor topkwaliteit en uiteraard een scherpe prijs!

Welke douche kies jij?

De ruimte die beschikbaar is in een badkamer is een grote factor voor het kiezen van de juiste douche. Wanneer je beperkte ruimte hebt in de badkamer is het verstandig om te kiezen voor een douchecabine. De douchecabine vreet minder ruimte dan bijvoorbeeld een inloopdouche. Met een inloopdouche creëer je een prachtige moderne uitstraling maar dan moet je wel genoeg ruimte hebben in je badkamer. Bekijk goed de mogelijkheden en wanneer je opzoek bent naar advies voor de juiste toepassing kunnen wij je altijd adviseren of informeren.

Advies

Onze klantenservice helpt je graag met het maken van de juiste keuze. Wanneer je vragen hebt over de douche of ander sanitair binnen ons assortiment kun je ons op verschillende manieren bereiken. Je kunt bellen, mailen, live met ons chatten of je kunt onze showroom bezoeken. Wanneer je advies op maat wilt, raden we je altijd aan om onze showroom te bezoeken. Daar kun je een deel van ons assortiment bekijken en kunnen we je onder een genot van een kop koffie adviseren over de mogelijkheden. Onze medewerkers stellen ook graag een offerte voor je op zodat je direct een beeld hebt bij wat de totale kosten zijn voor het renoveren van de douche. Twijfel niet langer, bekijk ons online aanbod of bezoek onze showroom te Venlo!