Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

subtotaal: € 0,00
Zoek: 

Solid Surface wastafel

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Rooster  Lijst 
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Rooster  Lijst 

Solid Surface wastafel bestellen? Bekijk eens ons assortiment van verschillende Solid Surface wastafels. Je kunt bij ons terecht voor Solid Surface wastafels met diverse stijlen en vormen. Ook hebben we een uitgebreid assortiment van fonteinen en waskommen van Solid Surface. De solid sanitair is ons assortiment leverbaar van StoneArt en Best-Design. Best-Design is een Nederlands merk en StoneArt is afkomstig uit Duitsland. Bekijk snel ons assortiment van de Solid Surface wastafels!

Solid Surface wastafel; Lange levensduur & Onderhoudsvrij!

De Solid Surface wastafel is ideaal toe te passen wanneer je een wastafel wilt die tientallen jaren meegaat! De Solid Surface wastafels zijn van uitermate sterk materiaal en zijn daarnaast ook geheel onderhoudsvrij. Zo kun je zonder zorg langdurig genieten van jouw sanitair. Naast de wastafel, kun je er ook voor kiezen om een Solid Surface toilet te plaatsen. Ideaal wanneer je wilt gaan combineren in je badkamer. Ook de toilet gaat jarenlang mee en is onderhoudsvrij. Wil jij meer informatie over Solid Surface wastafels of andere sanitair? Neem dan gerust eens contact op met onze klantenservice die je hier graag over informeren. Live met ons chatten? Klik hieronder op het oranje balkje en als er iemand beschikbaar is, krijg je direct iemand te spreken

Bekijk eerst altijd de technische tekening

Voordat je beslist om een toilet of wastafel te gaan toepassen, raden we je aan om eerst goed te kijken naar de technische tekening. Zorg ervoor dat het sanitair past in je badkamer en dat het de juiste maat is voor je badkamer. Je wilt niet dat je nieuwe aankoop te groot of te klein is voor je badkamer! Bij ons vind je de technische tekening altijd online. Alle afmetingen zijn meteen te bezichtigen zodat je zeker weet dat het sanitair goed past in je badkamer. Bij twijfel kun je ons altijd contacteren voor advies. Onze klantenservice staat, tijdens kantooruren, klaar voor al je vragen omtrent ons sanitair. Waar wacht jij nog op? Bekijk snel ons sanitair en kies welke sanitair jij binnenkort gaat toepassen.