26 mei (Hemelvaart) zijn we gesloten.

Spiegels

Voor badkamerspiegels ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden een ruim aanbod van verschillende badkamerspiegels binnen ons assortiment tegen een scherpe prijs. Je kunt kiezen uit LED spiegels, spiegelkasten, make up spiegels of zwarte spiegels. Deze spiegels zijn allemaal online te bezichtigen. Onze badkamerspiegels worden erg scherp aangeboden en zijn van topkwaliteit. Ga jij binnenkort een badkamerspiegel van Sanitair33 online bestellen of kies je er toch voor om onze showroom te bezoeken in Venlo?


LED spiegels banner  Spiegelkasten banner  Make up spiegel banner

Zwarte spiegel banner


Een badkamerspiegel is belangrijk

Wanneer je je ochtendrituelen aan het uitvoeren bent voor de badkamerspiegel wil je uiteraard de dag fris en fruitig beginnen. Daarom is een badkamerspiegel belangrijk! Je moet een mooi en helder weerspiegeling hebben zodat je de dag fris kunt beginnen. Voor een juiste verlichting raden we je aan om te kiezen voor een LED spiegel. Onze badkamerspiegels hebben een ingebouwde LED lamp zodat je een juiste weerspiegeling hebt in de badkamer. Een spiegel in de badkamer wordt (bijna) altijd boven een badkamermeubel of wastafel geplaatst. Weet jij al welke spiegel jij gaat kiezen voor in de badkamer?

Voor welke stijl spiegel kies jij?

Welke stijl vind jij het mooist in een badkamer? Wil je dat een spiegel opvalt dan kun je het best kiezen voor een spiegel met LED verlichting. Wil je dat de spiegel ook functioneel is? Dan kies je uiteraard voor een spiegelkast. Als je wilt dat de aandacht niet naar de spiegel gaat kun je het best kiezen voor een standaard spiegel zonder enige verlichting. De mogelijkheden zijn eindeloos! Weet jij al welke badkamerspiegel jij binnenkort gaat bestellen of heb je hulp nodig met het maken van de juiste keuze? Onze klantenservice helpt je graag met het kiezen van de juiste spiegel voor in de badkamer. Twijfel niet om onze klantenservice te contacteren zodat wij je direct kunnen helpen.