Belgairo Led Spiegel Rond Mat Zwart

€ 279,00
Levertijd 4-6 weken

De Belgairo LED spiegel heeft een ronde vormgeving welke erg populair is om in je badkamer of toiletruimte toe te passen. De LED strip zit subliem verwerkt in het raster van de spiegel waardoor niet tot nauwelijks de LED punten kunt aanschouwen. De Belgairo spiegel is zowel in een 60 als 80 centimeter doorsnede te verkrijgen en tevens in maar liefs zes varianten op het gebied van kleur.

€ 279,00
Levertijd 4-6 weken

Onze Service

 Gratis onder rembours bestellen

 Betaal veilig met iDeal

 14 dagen bedenktijd

 Kom langs in onze showroom

 Levering in Benelux en Duitsland


 

Verlichting is een belangrijk element voor in jouw badkamer. De LED spiegel heeft één belangrijke taak in de badkamer, en dat is ons voorzien van een zuivere weerspiegeling. In de badkamer begin je de dag, en je wilt er natuurlijk je allerbeste uitzien. Met een LED spiegel zorg je ervoor dat je voldoende verlichting hebt om je klaar te maken voordat de dag begint. De LED spiegel geeft je een heldere weerspiegeling en is van uitermate sterke kwaliteit, zodat je er vele jaren van kunt genieten!

Showroom Sanitair33

Hoe leveren jullie bestellingen aan?

De sanitair producten worden aangeleverd in de fabrieksverpakking en bezorgd op een houten pallet. Nadat je een bestelling hebt geplaatst, ontvang je van onze klantenservice een bericht per mail. Hierin wordt met je overlegd op welke datum je jouw bestelling wilt ontvangen. Zijn de producten niet voorradig? Dan ontvang je van ons bericht zodra de bestelling bij ons is gearriveerd. De verzendkosten zijn in de winkelmand zichtbaar en zijn afhankelijk van de grote van jouw bestelling. De verzendkosten variëren van € 12,95 tot max. € 60,-. Levering is mogelijk op een iedere gewenste werkdag, en je ontvangt één dag van te voren een track&trace link waarmee je - op de dag van levering - kunt zien op welke tijdstip de chauffeur ongeveer komt leveren.

Let op! De chauffeur levert tot aan de drempel van uw voordeur (mits deze toegankelijk en verhard is). Ze tillen niets naar binnen (of boven) toe.

Op welke manier kan ik bij jullie site betalen?

Bestellingen kunnen bij ons op diverse manieren worden geplaatst. Voor de snelste afhandeling, veilig via je eigen bank, kies je voor iDeal. Ook is het mogelijk om een bestelling onder rembours te plaatsen. Hierbij vragen wij een aanbetaling van 15% en kan het restant bij levering contant of per pin worden voldaan bij de chauffeur. Wij berekenen tevens geen extra rembourskosten. LET OP: Onder rembours bestellen is niet mogelijk bij sanitair dat speciaal voor jou besteld wordt. Hieronder valt o.a. het Bocchi assortiment.

Laad meer ...
More Information
Merk Best Design
Serie Geen
Materiaal: Glas
Oppervlakte Mat
Breedte: 60 of 80 centimeter
Diepte: 3 centimeter
Hoogte 60 of 80 centimeter
Kleurstelling Zwart
Volledig in kleur: Ja
Zitting: Niet van toepassing
Spoelrand: Niet van toepassing
Afvoergplug: Niet van toepassing
Kleur afvoerplug: Niet van toepassing
Capaciteit: Niet van toepassing
Aansluiting: 230V
Bevestigings materialen: Inbegrepen