StoneArt LED Spiegel VE 60 centimeter

€ 199,00
Levertijd 2-4 werkdagen

De StoneArt LED Spiegel heeft een formaat van 60 x 75 x 3,5 (BxHxD) centimeter. Deze spiegel heeft ingebouwde LED verlichting, de lampjes kunnen niet vervangen worden. Je bediend de StoneArt LED spiegel met een verlichte touch sensor. Ook is er een touch sensor voor de ingebouwde anti-aanslag functie. Met één touch wordt de spiegel verwarmd.

Onze Service

 Gratis onder rembours bestellen

 Betaal veilig met iDeal

 14 dagen bedenktijd

 Kom langs in onze showroom

 Levering in Benelux en Duitsland


 

Verlichting is een belangrijk element voor in jouw badkamer. De LED spiegel heeft één belangrijke taak in de badkamer, en dat is ons voorzien van een zuivere weerspiegeling. In de badkamer begin je de dag, en je wilt er natuurlijk je allerbeste uitzien. Met een LED spiegel zorg je ervoor dat je voldoende verlichting hebt om je klaar te maken voordat de dag begint. De LED spiegel geeft je een heldere weerspiegeling en is van uitermate sterke kwaliteit, zodat je er vele jaren van kunt genieten!

Showroom Sanitair33

Hoe leveren jullie bestellingen aan?

De sanitair producten worden aangeleverd in de fabrieksverpakking en bezorgd op een houten pallet. Nadat je een bestelling hebt geplaatst, ontvang je van onze klantenservice een bericht per mail. Hierin wordt met je overlegd op welke datum je jouw bestelling wilt ontvangen. Zijn de producten niet voorradig? Dan ontvang je van ons bericht zodra de bestelling bij ons is gearriveerd. De verzendkosten zijn in de winkelmand zichtbaar en zijn afhankelijk van de grote van jouw bestelling. De verzendkosten variëren van € 12,95 tot max. € 60,-. Levering is mogelijk op een iedere gewenste werkdag, en je ontvangt één dag van te voren een track&trace link waarmee je - op de dag van levering - kunt zien op welke tijdstip de chauffeur ongeveer komt leveren.

Let op! De chauffeur levert tot aan de drempel van uw voordeur (mits deze toegankelijk en verhard is). Ze tillen niets naar binnen (of boven) toe.

Op welke manier kan ik bij jullie site betalen?

Bestellingen kunnen bij ons op diverse manieren worden geplaatst. Voor de snelste afhandeling, veilig via je eigen bank, kies je voor iDeal. Ook is het mogelijk om een bestelling onder rembours te plaatsen. Hierbij vragen wij een aanbetaling van 15% en kan het restant bij levering contant of per pin worden voldaan bij de chauffeur. Wij berekenen tevens geen extra rembourskosten. LET OP: Onder rembours bestellen is niet mogelijk bij sanitair dat speciaal voor jou besteld wordt. Hieronder valt o.a. het Bocchi assortiment.

Laad meer ...
More Information
Merk STONEART
Materiaal: N.v.t.
Oppervlakte Niet van toepassing
Breedte: 60 centimeter
Diepte: 3,5 centimeter
Hoogte 75 centimeter
Kleurstelling Zie omschrijving
Volledig in kleur: Geen informatie beschikbaar
Zitting: Geen
Spoelrand: Geen informatie beschikbaar
Afvoergplug: Geen informatie beschikbaar
Kleur afvoerplug: Geen informatie beschikbaar
Aansluiting: Geen informatie beschikbaar
Bevestigings materialen: Geen informatie beschikbaar