Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

subtotaal: € 0,00
Zoek: 

Sifon

Pagina:
 1. 1
 2. 2
Rooster  Lijst 
 1. Sifon Chroom Mini 5/4

  € 23,95

  De sifon is ideaal en een kostenbesparende sifon toepasbaar voor iedere wastafel van Bocchi. Het materiaal is van messing in zwaar metalen uitvoering chroom hoogglans. De sifon heeft een aansluiting van 5/4 inch en wordt geleverd inclusief muurbuis en bijbehorend rozet.

  ...
 2. Sifon RVS Optiek Mini 5/4

  € 36,95

  De Sifon Mini is ideaal en een kostenbesparende sifon toepasbaar voor iedere wastafel van Bocchi. Het materiaal is van messing in zwaar metalen uitvoering chroom hoogglans. De sifon heeft een aansluiting van 5/4 inch en wordt geleverd inclusief muurbuis en bijbehorend rozet en verkrijgbaar in chroom of rvs optiek.

  ...
 3. Sifon 5/4 Mat Zwart

  € 48,95

  De sifon is ideaal en een kostenbesparende sifon toepasbaar voor iedere wastafel van Bocchi. Het materiaal is van messing in zwaar metalen uitvoering chroom hoogglans. De sifon heeft een aansluiting van 5/4 inch en wordt geleverd inclusief muurbuis en bijbehorend rozet.

  ...
 4. Sifon 5/4 Mat Wit

  € 48,95

  De sifon is ideaal en een kostenbesparende sifon toepasbaar voor iedere wastafel van Bocchi. Het materiaal is van messing in zwaar metalen uitvoering mat wit. De sifon heeft een aansluiting van 5/4 inch en wordt geleverd inclusief muurbuis en bijbehorend rozet.

  ...
 5. Sifon 5/4 Rose Mat Goud

  € 68,95

  De sifon is ideaal en een kostenbesparende sifon toepasbaar voor iedere wastafel of wawskom. Het materiaal is van messing en in de unieke stijlvolle kleur Mat Rose Goud. De sifon heeft een aansluiting van 5/4 inch en wordt geleverd inclusief muurbuis en bijbehorend rozet.

  ...
 6. Sifon 5/4 Mat Goud

  € 68,95

  De sifon is ideaal en een kostenbesparende sifon toepasbaar voor iedere wastafel of wawskom. Het materiaal is van messing en in de unieke stijlvolle kleur Mat Goud. De sifon heeft een aansluiting van 5/4 inch en wordt geleverd inclusief muurbuis en bijbehorend rozet.

  ...
 7. Sifon 5/4 Gun Metal

  € 74,95

  De sifon is ideaal en een kostenbesparende sifon toepasbaar voor iedere wastafel of wawskom. Het materiaal is van messing en in de unieke stijlvolle kleur Gun Metal. De sifon heeft een aansluiting van 5/4 inch en wordt geleverd inclusief muurbuis en bijbehorend rozet.

  ...
 8. Sifon Salenzi Giro Mat Zwart

  € 79,00
  De sifon Salenzi Giro Mat Zwart heeft een 5/4''-aansluiting. De sifon heeft een lengte van 35 centimeter en is in hoogte verstelbaar van 14,5 tot en met 23 centimeter....
 9. Sifon Salenzi Giro Zwart Chroom

  € 99,00
  De sifon Salenzi Giro Zwart Chroom heeft een 5/4''-aansluiting. De sifon heeft een lengte van 35 centimeter en is in hoogte verstelbaar van 14,5 tot en met 23 centimeter....
 10. Sifon Salenzi Giro Geborsteld Koper

  € 99,00
  De sifon Salenzi Giro Geborsteld Koper heeft een 5/4''-aansluiting. De sifon heeft een lengte van 35 centimeter en is in hoogte verstelbaar van 14,5 tot en met 23 centimeter....
Pagina:
 1. 1
 2. 2
Rooster  Lijst 

Een sifon wastafel bestel je voordelig en snel via onze webwinkel. Sanitair33 heeft verschillende sifons in het aanbod die je kunt toepassen op allerlei wastafels. Om te kijken of een sifon wastafel past op jouw wastafel, kun je onze technische tekening bekijken. De sifon wastafel is binnen enkele werkdagen te leveren. Heb je meer informatie nodig over ons aanbod? Dan kun je altijd onze klantenservice contacteren. Wij hebben verstand van zaken en kunnen je dus ook adviseren over de ideale toepassing.

Sifon wastafel; Denk ook aan een afvoerplug!

Wanneer je een wastafel besteld, heb je nog twee dingen nodig. Als eerst is het natuurlijk belangrijk dat je een sifon wastafel nodig hebt, maar een afvoerplug is ook belangrijk bij een wastafel. Er zijn wastafels die worden geleverd met een afvoerplug maar er zijn ook heel wat wastafels die zonder een afvoerplug worden geleverd. De sifon en afvoerplug is ons aanbod leverbaar in dezelfde stijl en kleuren. Welke sifon wastafel of afvoerplug je ook kiest, bij ons krijg je de scherpste prijs en de beste kwaliteit. Bekijk ons aanbod om een keuze te maken over welke sifon wastafel jij gaat bestellen en bestel deze eenvoudig online of in onze showroom.

De sifon verbergen

Wanneer je een wastafel tegen een muur plaatst is het lastig om een sifon wastafel te verbergen. Veel mensen vinden het niet mooi dat de sifon zichtbaar is en daarom wordt er ook vaak gekozen voor een badkamermeubel met een ingebouwde wastafel of een opbouw wastafel. Wanneer je kiest voor een badkamermeubel die voorzien is van een wastafel, zie je de sifon vaak niet omdat deze in de badkamermeubel valt. Kies je voor een opbouw wastafel met een werkblad op de badkamermeubel, dan kun je de sifon ook in de badkamermeubel verstoppen. Daarnaast kun je ook kiezen om een kleinere sifon wastafel te plaatsen die niet goed zichtbaar is. Bekijk al onze sifons en kies een gewenste sifon die past bij jouw wensen.