Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

subtotaal: € 0,00
Zoek: 

Douchedeur

Rooster  Lijst 
Rooster  Lijst 

Een douchedeur is in verschillende stijlen en maten leverbaar. In ons aanbod vindt je een uitgebreid aanbod van diverse douchedeuren tegen scherpe prijzen. Wij raden je aan om online ons compleet aanbod te bekijken maar je kunt ook langskomen in onze showroom. In de showroom hebben we diverse douchedeuren gepresenteerd in een badkamer setting die je kunt bekijken om een optimale ‘feel’ te krijgen. De showroom ligt in Venlo en is 6 dagen per week geopend.

Voordelen van een douchedeur

Het handige van een douchedeur met helder glas is dat de badkamer groter lijkt omdat je er doorheen kunt kijken. Dit is ideaal voor de badkamers met een beperkte ruimte. Daarnaast is het zo dat onze douchedeuren zijn voorzien van nano coating. Deze coating zorgt ervoor dat het schoonmaken van een douchedeur erg eenvoudig is te realiseren. Ook is het zo dat de douchedeur een unieke look heeft waarmee je een moderne badkamer creëert. Het monteren van een douchedeur is eenvoudig te realiseren met de montagehandleiding die wordt meegeleverd. Wanneer je de stappen doorloopt heb je snel de douchedeuren in je badkamer staan. Zoals je ziet zijn de voordelen van douchedeuren oneindig, welke douchedeur ga jij toepassen?

Bestel eenvoudig online of in de showroom

Naast eenvoudig online een bestelling plaatsen, snappen wij ook dat je eerst een douchedeur wilt bekijken en uiteindelijk wellicht wilt bestellen. In onze showroom te Venlo is dit mogelijk. Onze medewerkers informeren je graag over de douchedeuren die wij aanbieden en adviseren je ook graag over de juiste toepassing. Onze showroom in Venlo is zonder afspraak te bezoeken, je kunt gewoon naar binnenkomen! Is onze showroom te ver voor jou? Dan kun je er ook voor kiezen om te bellen, mailen of live te chatten met onze klantenservice. Ook via deze contact kanalen helpen we je graag compleet naar maat. Tip: Bekijk ook eens onze inloopdouches, douchewanden of douchecabines.