Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

subtotaal: € 0,00
Zoek: 

Douchedrains

Rooster  Lijst 
Rooster  Lijst 

Douchedrain voor in jouw douche van RVS koop je eenvoudig online bij Sanitair33.nl. De douchedrains die wij aanbieden zijn van de allerbeste kwaliteit tegen de beste en scherpste prijs. Sanitair33 is een van de grootste aanbieders van diverse sanitair online. Ons aanbod van sanitair is erg breed en uniek. Zo bieden wij toiletten aan met een aparte kleuren, spiegels met ingebouwde LED en nog veel meer andere sanitair. Bekijk hierboven ons assortiment douchedrains of neem eens een kijkje in onze gehele assortiment.

Douchedrains in verschillende formaten.

Een douchedrain is een moderne toepassing voor in je badkamer. Je kies voor geen douchebak en verwerkt de drain in je tegels. Dit zorgt voor een prachtig eindresultaat in je badkamer. De douchedrains in ons assortiment zijn in verschillende formaten beschikbaar, zodat wanneer je een wat kleinere badkamer hebt bijvoorbeeld de 60 centimeter douchedrain kunt nemen, heb je een wat grote badkamer dan kun je wellicht denken aan een wat langere douchegoot, bijvoorbeeld die van 90 centimeter. Weet je niet wat en hoe je moet gaan toepassen? Dat geeft niet, wij helpen je graag met het maken van de juiste keuze douchegoot voor jou situatie. Neem gewoonweg contact op met ons en wij adviseren en inspireren je graag.

Service van Sanitair33.nl.

Wanneer je voor ons kiest willen wij dat je uiteindelijk met een goed gevoel kunt genieten van het eindresultaat van jouw nieuwe sanitair producten. Daarom zorgen wij voor een service waar je tevreden mee kan zijn. Als eerst hebben we levering en retourneren voorwaarden waar iedere klant blij van wordt. Wanneer wij bij jou gaan leveren bespreken we samen met jou een geschikte leverdatum en mits je het wilt ook een tijdvak. Wanneer u iets wilt gaan retourneren bij ons is dit uiteraard geen probleem. Je hebt na ontvangst van je goederen 14 dagen bedenktijd. Naast onze levering en retourneren service beschikken wij ook over een showroom. In onze showroom hebben we diverse producten gepresenteerd die je kunt bekijken en voelen. Ideaal voor degene die het online winkelen niet ziet zitten.