Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

subtotaal: € 0,00
Zoek: 

Regendoucheset

Een regendoucheset is ideaal voor diegene die een complete nieuwe regendouche nodig heeft. Bij een regendoucheset krijg je meestal een kraan, glijstang, douchekop en de houder voor de douchekop. Wanneer je een complete set aanschaft bij ons kun je direct de set aansluiten in je badkamer. Heb je vragen over onze regendoucheset of wil je meer informatie ontvangen over de rest van ons aanbod? Twijfel niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Wij helpen je graag verder met het kiezen van de juiste regendoucheset of ander sanitair in ons aanbod.

Banner regendoucheset

De moderne regendouchesets

Een regendoucheset met een moderne look is tegenwoordig erg trendy. Zo is de douchekop leverbaar met een plafondmontage, wat zorgt voor een moderne uitstraling. Daarnaast is het ook zo dat de douchekop van de regendoucheset erg dun wordt geleverd. In ons aanbod kun je de douchekop al bestellen met een dikte van slechts 2 millimeter. Deze regendouchesets worden steeds vaker gekozen voor in de badkamer. Weet jij al welke doucheset inbouw of opbouw jij binnenkort in ons aanbod gaat bestellen? Bekijk snel ons uitgebreid aanbod en kies welke unieke en moderne regendoucheset of regendouche inbouw jij binnenkort in de badkamer gaat plaatsen!

Sanitair33 heeft een divers aanbod!

Ons assortiment van sanitair is erg divers. Naast de regendoucheset of andere sets zoals een toilet accessoires set, kun je bij ons ook allerlei andere sanitair bestellen. Onze focus ligt vooral op uniek sanitair. Daarom zie je in onze webwinkel sanitair die je niet gauw bij een andere aanbieder zult vinden. Zo zijn we gespecialiseerd in gekleurd sanitair en bieden we sanitair aan zoals een zwarte toiletpot of een grijze wastafel. Daarnaast hebben we uiteraard ook de ‘reguliere’ witte toiletten en wastafels in ons aanbod. Naast de gekleurde sanitair, vind je bij ons nog meer uniek sanitair zoals een badkamermeubel of vrijstaand bad met een solid surface afwerking. Bekijk ook allerlei andere douche accessoires. Speur rond op onze webwinkel en bekijk de unieke en uitgebreide mogelijkheden die wij jou bieden!