Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

subtotaal: € 0,00
Zoek: 

Hangtoilet Jet Flush Mat Antraciet

Hangtoilet Jet Flush Mat Antraciet (inclusief softclose zitting)

€ 389,00

Levertijd: 8-10 weken

De hangtoilet Jet Flush van Bocchi wordt geleverd inclusief softclose zitting. De klassieke witte toiletpot wordt steeds vaker vervangen door een andere kleurstelling. Echter zijn de kleuren vaak beperkt. Bij ons niet! Bocchi hangtoiletten zijn in diverse kleurstellingen te verkrijgen waardoor je zeker zult slagen! Welke kleur heeft jouw voorkeur?

Details

Let op, bij Bocchi vervalt het retourrecht van 14 dagen. Het Bocchi sanitair wordt op bestelling, speciaal voor jou, besteld. Tevens wordt het sanitair met de hand vervaardigd en valt hierdoor onder de categorie maatwerk producten.

Showroom Sanitair33

Leuk hangtoilet! Kun je me iets vertellen over deze Jet Flush serie?

De Jet Flush serie van het Turkse sanitair merk Bocchi is een buitenbeentje uit het assortiment. Niet vanwege afwijkende kleurstellingen of design. Nee, wegens het onderhoudsvrije en hygiënische rimless spoelrand of beter gezegd geen spoelrand! Hierdoor hoef je het toilet Jet Flush niet tot nauwelijks te onderhouden. Ideaal toch! Het toilet is geheel voorzien van de kleurstelling die je selecteert en is verkrijgbaar in de standaard variant of een groter formaat de XL uitvoering. Door de universele aansluiting en ophang uitsparingen is de Jet Flush universeel toepasbaar op ieder inbouwreservoir. De Jet Flush hangtoiletten worden standaard voorzien van een softclose zitting, inclusief bevestigingsmaterialen en quick relaese scharnieren. Druk eenvoudig op de knop om de zitting los te halen voor reiniging. Onderhoud wordt hierdoor een simpele klus! Welke kleurstelling pas jij binnenkort toe in je natte ruimte?
 

Hoe leveren jullie bestellingen aan?

De sanitair producten worden aangeleverd in de fabrieksverpakking en bezorgd op een houten pallet. Nadat je de bestelling hebt geplaatst ontvang je van onze klantenservice een bericht per mail omtrent de gewenste leverdatum/werkdag waarop je bestelling graag wilt ontvangen. Zijn de producten niet voorradig? Dan ontvang je van ons bericht zodra de bestelling bij ons is gearriveerd. De bezorgkosten bedragen € 45,- waarbij het ook mogelijk is om bestellingen van maximaal 1 toiletpot te versturen met een kleine pallet waarvan de kosten € 30,- bedragen. Levering is mogelijk op iedere gewenste werkdag en ontvang je een dag voorafgaande levering een mail en of sms op welke tijdstip de levering ongeveer geleverd zal worden. Onnodig om de gehele dag thuis te blijven dus! Heb je geringe tijd of ben je veelal op je werk? Geen punt, het is tegen een meerprijs van € 29,- mogelijk om je de bestelling voor 12:00 of juist na 12:00 uur wilt ontvangen aan huis.
 

Op welke manier kan ik bij jullie site betalen?

Bestellingen kunnen bij ons op diverse manieren worden aangekocht. Degene wie kiest voor eenvoudig en snelle afhandeling kiest bijvoorbeeld voor online iDeal betaling. Indien je niet graag vooraf het bedrag wilt betalen is het plaatsen van een bestelling onder rembours ook mogelijk. Hierbij vragen wij een aanbetaling van 15% vooraf en kan het restant bij levering door middel van contant of per pin worden voldaan bij de chauffeur. Wij berekenen tevens geen extra rembourskosten zodat je op je gerust een bestelling kunt plaatsen. Let echter wel op bij betaling onder rembours dat de bestelling pas in behandeling zal gaan indien de aanbetaling bij ons is verwerkt. Dit kan een aantal werkdagen langer duren wegens de eventuele verschillende banken.
 

Indien ik bestel, heb ik dan alles om aan de slag te kunnen?

De toiletpotten van Bocchi worden inclusief bevestigingsmaterialen geleverd. Echter overweeg altijd om het bijbehorend inbouwreservoir met drukpaneel apart mee te bestellen. Heb je nog geen toilet wasbak oftewel fonteintje? Bekijk dan ook de fontein serie van Jet Flush en stem je gehele badkamer of toiletruimte af op een unieke kleurstelling. Nu kun je met een gerust hart bestellen en bij levering direct aan de slag. Alvast veel plezier met je aankoop!

Aanvullende Informatie

Merk Bocchi
Serie Jet Flush
Materiaal: Keramiek
Oppervlakte Mat
Meubel breedte Nee
Breedte: 36 centimeter
Diepte: 55 centimeter
Hoogte 40 centimeter (vanaf vloer)
Kleurstelling Antraciet
Volledig in kleur: Ja
Zitting: Inbegrepen, softclose zitting
Spoelrand: Zonder spoelrand, Rimless
Afvoergplug: Niet van toepassing
Kleur afvoerplug: Niet van toepassing
Capaciteit: Niet van toepassing
Aansluiting: Universeel
Bevestigings materialen: Inbegrepen
Type douchewand Nee
Glas types Nee

Hangtoilet Jet Flush Mat Antraciet (inclusief softclose zitting)

EUR

€ 389,00

0

0