Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

subtotaal: € 0,00
Zoek: 

Plieger Nola Wandpack Closet Mat Zwart

Hangtoilet Plieger Nola Rimless Mat Zwart (inclusief softclose zitting)

€ 599,00

   
Bestel in de showroom        

Levertijd: 3-4 weken

Het hoogwaardige sanitairmerk Plieger speelt momenteel ook in op de trend van het mat zwart sanitair. De Nola serie is in een drietal kleuren verkrijgbaar en voorzien van een Rimless afwerking. De Nola hangtoilet wordt inclusief bevestigingsset en softclose zitting geleverd. De softclose zitting is voorzien van een click release mechanisme. 

Details

Showroom Sanitair33
 

Hoe leveren jullie bestellingen aan?

De sanitair producten worden aangeleverd in de fabrieksverpakking en bezorgd op een houten pallet. Nadat je de bestelling hebt geplaatst ontvang je van onze klantenservice een bericht per mail omtrent de gewenste leverdatum/werkdag waarop je bestelling graag wilt ontvangen. Zijn de producten niet voorradig? Dan ontvang je van ons bericht zodra de bestelling bij ons is gearriveerd. De bezorgkosten bedragen € 45,- waarbij het ook mogelijk is om bestellingen van maximaal 1 toiletpot te versturen met een kleine pallet waarvan de kosten € 30,- bedragen. Levering is mogelijk op iedere gewenste werkdag en ontvang je een dag voorafgaande levering een mail en of sms op welke tijdstip de levering ongeveer geleverd zal worden. Onnodig om de gehele dag thuis te blijven dus! Heb je geringe tijd of ben je veelal op je werk? Geen punt, het is tegen een meerprijs van € 29,- mogelijk om je de bestelling voor 12:00 of juist na 12:00 uur wilt ontvangen aan huis.
 

Op welke manier kan ik bij jullie site betalen?

Bestellingen kunnen bij ons op diverse manieren worden aangekocht. Degene wie kiest voor eenvoudig en snelle afhandeling kiest bijvoorbeeld voor online iDeal betaling. Indien je niet graag vooraf het bedrag wilt betalen is het plaatsen van een bestelling onder rembours ook mogelijk. Hierbij vragen wij een aanbetaling van 15% vooraf en kan het restant bij levering door middel van contant of per pin worden voldaan bij de chauffeur. Wij berekenen tevens geen extra rembourskosten zodat je op je gerust een bestelling kunt plaatsen. Let echter wel op bij betaling onder rembours dat de bestelling pas in behandeling zal gaan indien de aanbetaling bij ons is verwerkt. Dit kan een aantal werkdagen langer duren wegens de eventuele verschillende banken.
 

Indien ik bestel, heb ik dan alles om aan de slag te kunnen?

De toiletpotten van Plieger worden inclusief bevestigingsmaterialen geleverd. Echter overweeg altijd om het bijbehorend inbouwreservoir met drukpaneel apart mee te bestellen. Heb je nog geen toilet wasbak oftewel fonteintje? Bekijk dan ook de fontein serie van Plieger en stem je gehele badkamer of toiletruimte af op een unieke kleurstelling. Nu kun je met een gerust hart bestellen en bij levering direct aan de slag. Alvast veel plezier met je aankoop!

Aanvullende Informatie

Merk Plieger
Serie Nola
Materiaal: Keramiek
Oppervlakte Mat
Meubel breedte Nee
Breedte: 35,7 centimeter
Diepte: 54,5 centimeter
Hoogte 33 centimeter
Kleurstelling Zwart
Volledig in kleur: Ja
Zitting: Inbegrepen, softclose zitting
Spoelrand: Zonder spoelrand, Rimless
Afvoergplug: Niet van toepassing
Kleur afvoerplug: Niet van toepassing
Capaciteit: Niet van toepassing
Aansluiting: Universeel
Bevestigings materialen: Inbegrepen
Type douchewand Nee
Glas types Nee

Hangtoilet Plieger Nola Rimless Mat Zwart (inclusief softclose zitting)

EUR

€ 599,00

0