Van 8 t/m 21 augustus wegens vakantie gesloten - Nieuwe en lopende bestellingen worden wel verwerkt en verzonden.

Hangtoilet Vitra Nero Glans Zwart Verkort (inclusief softclose zitting)

€ 319,00
Levertijd 3-4 weken

De Vitra Rimless hangtoilet in de kleur Glans Zwart wordt geleverd inclusief softclose zitting. Het verkort model van de Vitra is erg populair voor degene wie een beperkte toiletruimte heeft wegens de afmeting van maar slechts 48,5 centimeter. De klassieke witte toiletpot wordt steeds vaker vervangen door een andere kleurstelling. Echter zijn de kleuren vaak beperkt. Bij ons niet! Vitra rimless hangtoiletten zijn in diverse kleurstellingen te verkrijgen waardoor je zeker zult slagen! Welke kleur heeft jouw voorkeur?

€ 319,00
Levertijd 3-4 weken

Onze Service

 Gratis onder rembours bestellen

 Betaal veilig met iDeal

 14 dagen bedenktijd

 Kom langs in onze showroom

 Levering in Benelux en Duitsland


 

Showroom Sanitair33


Alle Vitra toiletten zijn voorzien van een softclose zitting. Terwijl de toiletpot van keramiek is, is de softclose zitting van keramiek. Omdat we te maken hebben met twee verschillende materialen, kan het zo zijn dat de zitting licht afwijkt in kleur ten opzichte van de toiletpot. Verder raden we je aan om altijd het meegeleverde, transparante beschermdopje (slechts 2 millimeters) toe te passen tegen de wand. Met deze beschermdopje bescherm je jouw zitting voor eventuele schade aan de rand van de zitting, wanneer je deze omhoog haalt. Maak de softclose zitting schoon met een vochtige doek i.p.v. bijtende producten zoals chloor.

 

Onderhoud

De met de hand vervaardigde 'finishlaag' sluit de open structuur van keramiek af voor vuiligheid en andere invloeden van buiten. Het gekleurd sanitair kun je het best schoonmaken met een zacht en vochtig doekje. Gebruik nooit een schuurspons, schuurpapier, andere schuurmiddelen, staalwol of bijtende producten. Helaas zullen deze de laklaag van het sanitair aantasten. Ook kunnen vloeibare zepen een vetlaag achterlaten waardoor er strepen ontstaan.

Hoe leveren jullie bestellingen aan?

De sanitair producten worden aangeleverd in de fabrieksverpakking en bezorgd op een houten pallet. Nadat je een bestelling hebt geplaatst, ontvang je van onze klantenservice een bericht per mail. Hierin wordt met je overlegd op welke datum je jouw bestelling wilt ontvangen. Zijn de producten niet voorradig? Dan ontvang je van ons bericht zodra de bestelling bij ons is gearriveerd. De verzendkosten zijn in de winkelmand zichtbaar en zijn afhankelijk van de grote van jouw bestelling. De verzendkosten variëren van € 12,95 tot max. € 60,-. Levering is mogelijk op een iedere gewenste werkdag, en je ontvangt één dag van te voren een track&trace link waarmee je - op de dag van levering - kunt zien op welke tijdstip de chauffeur ongeveer komt leveren.

Let op! De chauffeur levert tot aan de drempel van uw voordeur (mits deze toegankelijk en verhard is). Ze tillen niets naar binnen (of boven) toe.

Indien ik bestel, heb ik dan alles om aan de slag te kunnen?

De toiletpotten van Vitra worden inclusief bevestigingsmaterialen en handleiding geleverd. Echter heb je uiteraard wel een inbouwreservoir en drukpaneel (bedieningsplaat) nodig, heb je deze nog niet, dan kun je deze direct bij ons mee bestellen. De Vitra toilettenpotten zijn universeel en kunnen dan ook met een iedere inbouwreservoir worden verwerkt. Bestel jouw Vitra toiletpot en ga bij levering direct aan de slag!

Op welke manier kan ik bij jullie site betalen?

Bestellingen kunnen bij ons op diverse manieren worden geplaatst. Voor de snelste afhandeling, veilig via je eigen bank, kies je voor iDeal. Ook is het mogelijk om een bestelling onder rembours te plaatsen. Hierbij vragen wij een aanbetaling van 15% en kan het restant bij levering contant of per pin worden voldaan bij de chauffeur. Wij berekenen tevens geen extra rembourskosten.

Laad meer ...
More Information
Merk Vitra
Serie Nero Rimless
Materiaal: Keramiek
Oppervlakte Glans
Breedte: 36,5 centimeter
Diepte: 48,5 centimeter
Hoogte 40 centimeter (vanaf vloer)
Kleurstelling Zwart
Volledig in kleur: Ja
Zitting: Inbegrepen, softclose zitting
Spoelrand: Zonder spoelrand, Rimless
Afvoergplug: Niet van toepassing
Kleur afvoerplug: Niet van toepassing
Capaciteit: Niet van toepassing
Aansluiting: Universeel
Bevestigings materialen: Inbegrepen