Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

subtotaal: € 0,00
Zoek: 

Jacuzzi

Wil jij een jacuzzi gaan toepassen? Wij raden je zeker aan om eens te kijken naar ons aanbod. Wij bieden topkwaliteit jacuzzi’s tegen de scherpste prijzen online. Een jacuzzi is een bad waarbij het water continu in beweging is. De spa jets die worden gebruikt als sproeikoppen voor het water, zorgen voor deze beweging. De jacuzzi wordt vaak in verwarring gebracht met een bubbelbad of whirlpool. Dit is begrijpelijk omdat deze allemaal op elkaar lijken. Het verschil is dat de jacuzzi voor buiten is terwijl de bubbelbad of whirlpool binnen wordt toegepast. Bekijk hieronder direct ons compleet aanbod.

Alle jacuzzi's banner


Jacuzzi soort

Kies hieronder een gewenste jacuzzi soort. Je kunt de standaard jacuzzi's, zwemjacuzzi's of onze accessoires bekijken. Wil je liever op de capaciteit (aantal personen) of de vorm van de jacuzzi filteren? Scroll naar onder en bekijk deze categorieën. 

Jacuzzi standaard banner  Zwemjacuzzi banner  Jacuzzi accessoires banner


Aantal personen

Kies hieronder of je een jacuzzi voor 1-2, 3-4, 5-6, 7-8 personen wilt bekijken. Er zijn verschillende modellen leverbaar in de categorieën. Ook kun je compleet naar wens jouw jacuzzi samenstellen met de gewenste accessoires. Wil je liever jouw jacuzzi filteren op de vorm van de jacuzzi? Scroll naar onder en bekijk meteen deze categorieën.

Jacuzzi 1-2 personen banner  Jacuzzi 3-4 personen banner  Jacuzzi 5-6 personen banner

Jacuzzi 7-8 personen banner


Jacuzzi vorm

Kies welke collectie je wilt bekijken. Wij bieden de jacuzzi's rond, vierkant en rechthoek aan. In de categorieen kun je kiezen voor allerlei modellen. Bekijk de modellen online en kies welke jacuzzi jij binnenkort gaat bestellen. Heb je vragen of advies nodig? Neem contact op met onze klantenservice, wij helpen je graag.

Jacuzzi rond banner  Jacuzzi vierkant banner  Jacuzzi rechthoek banner


Ontspannen in een jacuzzi van Sanitair33.nl

Ontspannen in een jacuzzi is tegenwoordig niet een luxe die onbetaalbaar is. Wij bieden de jacuzzi erg goedkoop aan, en dat neemt verder niets weg van de kwaliteit. Je krijgt uitsluitend A-kwaliteit geleverd. Een jacuzzi zorgt voor optimale ontspanning na een lange dag. Men kiest hierdoor steeds vaker voor een jacuzzi. Een jacuzzi is leverbaar in allerlei vormen, met allerlei uitvoeringen en accessoires. In ons aanbod is er voor iedereen wel een gewenste jacuzzi te vinden. Je kunt o.a. kiezen voor een ronde jacuzzi, vierkante jacuzzi, een zwemjacuzzi en nog meer. Bekijk ons compleet aanbod van verschillende goedkope jacuzzi's hierboven, en kies welke jij binnenkort online gaat bestellen op Sanitair33.nl.

Waarom een jacuzzi?

Een jacuzzi heeft enorm veel voordelen voor jouw lichaam. Zo is er onderzoek gedaan naar de bloedcirculatie. Deze blijkt gestimuleerd te zijn door de jacuzzi en dat betekent een gezondere lichaam. Ook zorgt de jacuzzi (oftewel whirlpool buiten) voor de afvoering van gifstoffen in jouw lichaam, hierdoor heb je minder kans om een griep op te lopen. Een andere voordeel is dat de natuurlijke drijfvermogen van een jacuzzi ervoor zorgt dat je gewicht met ca. 90% daalt en dit zorgt ervoor dat je compleet kunt relaxen. Zoals je ziet heeft een jacuzzi spa nogal een aantal voordelen, en je kunt er ook nog eens de hele jaar door gebruik van maken. Plaats jouw gloednieuwe jacuzzi van Sanitair33.nl in de tuin en ga optimaal genieten!

Extra informatie en advies op maat

Heb je advies nodig m.b.t. een jacuzzi kopen of heb je simpelweg nog een aantal vragen die je wilt stellen? Twijfel dan niet om onze klantenservice te contacteren. Wij kunnen je 6 dagen in de week helpen met alle vragen die je hebt over ons aanbod. Je kunt ons contacteren per mail, telefoon of je kunt ervoor kiezen om de showroom in Venlo te bezoeken. Daar kunnen we je persoonlijk adviseren en een offerte opstellen onder het genot van een kop koffie. Onze showroom is net zoals de klantenservice 6 dagen in de week geopend. Je kunt naar binnenlopen zonder een afspraak te maken!