Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

subtotaal: € 0,00
Zoek: 

Jacuzzi buiten

Wil jij een jacuzzi buiten bestellen? Bekijk dan eens het aanbod van Sanitair33.nl. Wij bieden een ruim aanbod van jacuzzi’s voor buiten. De jacuzzi buiten is ideaal toe te passen in een iedere tuin. Wij hebben verschillende modellen waar je uit kunt kiezen en er is dan ook voor iedereen de juiste type jacuzzi buiten te bestellen! Jacuzzi kopen? Een buiten jacuzzi kopen? Dat doe je bij ons al v.a. €2999,-. Wacht dus niet langer en bekijk ons uitgebreid aanbod van A-kwaliteit tegen de scherpste prijzen. Wij bieden de jacuzzi vierkant en jacuzzi rond aan in ons assortiment. Je kunt online direct ons assortiment bekijken en eenvoudig bestellen. 

Jacuzzi buiten banner

Jacuzzi buiten is ideaal voor ontspanning

Een jacuzzi buiten is bedoeld om compleet te ontspannen. De spa jets zorgen ervoor dat het water altijd in beweging is en hierdoor raakt je lichaam compleet in rust. Na een lange dag werken is een jacuzzi de ideale oplossing. Je kunt een jacuzzi buiten elke dag van het jaar gebruiken. Je hoeft niet te wachten tot het koud is om de jacuzzi spa te gebruiken. Winter, lente, zomer of herfst zet de jacuzzi tuin aan en kom compleet tot rust. Wij hebben jacuzzi’s goedkoop in ons assortiment die ‘plug&play’ zijn. Dit betekent dat je de jacuzzi buiten gewoon kunt aansluiten op een 220v stopcontact en direct kunt gaan genieten. Je hebt geen extra elektrische installatie nodig!

Verschillende opties leverbaar voor een jacuzzi buiten

Je kunt de jacuzzi buiten (oftewel bubbelbad buiten) met allerlei opties verkrijgen. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om de jacuzzi buiten (oftewel spa bubbelbad) met een webpakket aan te schaffen. Met de webpakket kun je de jacuzzi buiten met jouw smartphone bedienen. Wil je muziek luisteren en laten afspelen door jacuzzi. Combineer de webpakket met de muziekpakket en stream jouw muziek direct van jouw telefoon naar de jacuzzi of inbouw jacuzzi! Bij sommige jacuzzi’s zit de web- en muziekpakket al standaard erbij. Bij andere type goedkope jacuzzi’s kun je deze optioneel erbij nemen. Verder zijn er nog veel meer opties beschikbaar bij verschillende modellen. Bekijk ons compleet aanbod online en ga jouw ideale model samenstellen. Voor hulp of advies kun je altijd onze klantenservice contacteren, wij helpen je graag! Ga jij een jacuzzi buiten kopen op Sanitair33.nl?

Jacuzzi voor buiten? Isolatie is belangrijk!

Het water van een jacuzzi voor buiten kan - vooral in de winter - erg snel koud worden. Dit kan gedeeltelijk voorkomen worden wanneer de jacuzzi op de juiste wijze wordt geïsoleerd. Dit betekent dat je nogal bespaart op je energiekosten omdat de jacuzzi minder stroom nodig heeft. Een jacuzzi voor buiten van Sanitair33 is erg goed geïsoleerd en ook kun je ook nog kiezen voor extra isolatie door isolatieplaten van 40 millimeter mee te bestellen. Deze kun je (wanneer deze niet standaard erbij zitten) kiezen als een optie in de jacuzzi online. De isolatieplaten worden vervolgens voor je geplaatst door de fabrikant.