Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

subtotaal: € 0,00
Zoek: 

Jacuzzi goedkoop

Een jacuzzi goedkoop bestellen? Bij Sanitair33.nl ben je aan het juiste adres. Wij bieden namelijk de goedkoopste jacuzzi online aan. Bij ons bestel je de AWT IN-401 jacuzzi spa al vanaf €2999,-. Nergens anders vindt je een jacuzzi tegen een scherpere prijs met de topkwaliteit die wij aanbieden. De jacuzzi goedkoop wordt geleverd met 30 hydro jets, Gecko besturingssysteem en watersensoren. Bekijk deze jacuzzi goedkoop en nog veel meer andere types goedkope jacuzzi’s erg eenvoudig door hieronder op ‘shop nu’ te klikken. Wacht niet langer en ga een jacuzzi kopen goedkoop!

Jacuzzi goedkoop banner

Jacuzzi goedkoop, maar ook van topkwaliteit!

Een jacuzzi goedkoop bestellen betekent niet dat je een B-keus jacuzzi buiten besteld. De jacuzzi goedkoop in ons assortiment is namelijk van de beste duitse kwaliteit. Met een dual-speed hydro-pomp 1800W, Gecko besturingssysteem en een gesloten bodemplaat van GFK weet je zeker dat je beste kwaliteit/prijs verhouding krijgt! Wanneer je de ECO serie van de AWT IN-401 jacuzzi goedkoop besteld tegen een meerprijs van €800,-, krijg je de goedkope jacuzzi met alle mogelijke opties waaronder: 40 mm isolatieplaten, energiebesparende pompen (tot 66% minder kosten), licht en design pakket, bediening met smartphone en een bijpassende trap. Bekijk de standaard en ECO variant van de tuin jacuzzi goedkoop online. In het product zie je meer specificaties en foto’s.

Bezoek onze of de AWT showroom

Wanneer je de jacuzzi goedkoop wilt bekijken, kun je langskomen in onze showroom in Venlo. Daar hebben we de AWT IN-401 (de goedkoopste type) tentoongesteld. Je kunt deze buiten jacuzzi bekijken zonder een afspraak te maken in onze showroom. Je kunt de bubbelbad buiten uitproberen, zien en voelen. Wanneer je een andere type wilt bekijken, is dit ook mogelijk. Echter is dit alleen op afspraak bij de AWT showroom. Neem contact op met onze klantenservice, en wij plannen dan een afspraak voor je in. In de AWT showroom kun je vrijwel iedere type jacuzzi spa bekijken. Ga jij een jacuzzi kopen via onze webwinkel? Tip: Bekijk eens de unieke 2 persoons jacuzzi binnen ons aanbod.