Sluiten

Categorieën

Filters

    Advies nodig?

    Twijfel niet om onze klantenservice te contacteren. Wij helpen je graag!

    Contacteer ons

    Buitensauna's

    Een buitensauna is ideaal wanneer je bijvoorbeeld in de tuin een sauna wilt. De buitensauna is een prachtige toevoeging aan de tuin en heeft uiteraard enorm veel voordelen voor je gezondheid. Bij ons kunnen je de buitensauna bestellen in verschillende modellen. Sanitair33 biedt kwalitatieve sauna’s voor buiten gemaakt van kwalitatief Red Cedar ho Toon meer

    4 Producten
    Buitensauna AWT LT1400

    Buitensauna AWT LT1400

    De AWT LT1400 buitensauna wordt geleverd met een...
    Leverbaar
    €16.999,-
    Buitensauna AWT LT1416

    Buitensauna AWT LT1416

    De AWT LT1416 tuinsauna wordt geleverd met een H...
    Leverbaar
    €20.999,-
    Buitensauna AWT LT1501

    Buitensauna AWT LT1501

    De AWT LT1501 tuinsauna wordt geleverd met een H...
    Leverbaar
    €17.999,-
    Buitensauna AWT LT1101

    Buitensauna AWT LT1101

    De AWT LT1101 tuinsauna wordt geleverd met een H...
    Leverbaar
    €15.999,-

    Een buitensauna is ideaal wanneer je bijvoorbeeld in de tuin een sauna wilt. De buitensauna is een prachtige toevoeging aan de tuin en heeft uiteraard enorm veel voordelen voor je gezondheid. Bij ons kunnen je de buitensauna bestellen in verschillende modellen. Sanitair33 biedt kwalitatieve sauna’s voor buiten gemaakt van kwalitatief Red Cedar hout en voorzien van een Harvia saunakachel. Bekijk de sauna’s direct hierboven en bestel een buitensauna naar wens.

    Waarom een buitensauna?

    Wanneer je heerlijk wilt ontspannen met een uitzicht op jouw eigen tuin, is een buitensauna van Sanitair33 ideaal. Met de buitensauna’s in ons assortiment haal je de ontspanning en vreedzame rust van een wellnessresort in jouw tuin. Ook is het zo wanneer je een sauna in de tuin plaatst, je meteen in een verkoelende plek bent in de tuin om bij te komen van de warmte. Naast de mentale voordelen, verbetert de buitensauna ook de gezondheid. De buitensauna helpt bij spier- en gewrichtspijn, blessures en andere ongemakken. Kortom, voor een stabiele lichaam en geest kies je voor een buitensauna!

    Sauna voor buiten bij Sanitair33 100% waterdicht

    Een sauna voor buiten bij Sanitair33 is waterdicht. Dak, vloer, en delen van de constructie zijn gemaakt van kunststof in passende houten afwerking en dus 100% waterdicht. Verder zijn de sauna’s ook voorzien van isolatie waardoor het warmer in de cabine blijft. Wanneer je een sauna voor buiten besteld bij Sanitair33, krijg je ook echt een sauna voor buiten die bestand is tegen alle weersomstandigheden. Bekijk in een buitensauna product direct de technische specificaties en tekeningen om zeker te zijn dat je daadwerkelijk ook kwaliteit in huis haalt. Nergens anders vindt je een betere prijs/kwaliteit verhouding dan als bij Sanitair33.nl. Welke buitensauna ga jij binnenkort bestellen? 

    Vragen over een sauna buiten? Onze klantenservice staat voor je klaar!

    Zit je met enige vragen over ons assortiment of wil je advies over een sauna buiten? Twijfel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Wij staan zes dagen in de week klaar voor al je vragen over onze sauna’s kopen. Je kunt met ons bellen, mailen of in de showroom langskomen. Let wel op, in de showroom helpen we je graag, maar kun je helaas niet de buitensauna’s bekijken. Wij hebben ervaring en kunnen je optimaal op maat informeren en adviseren. Zo weet je zeker dat je de juiste tuinsauna in huis haalt. Tip: Bekijk ook eens onze binnensauna’s. Deze sauna cabines zijn compact en eenvoudig te monteren in een iedere woning. Bekijk sauna aanbiedingen of sauna actie pagina's in ons assortiment voor speciale prijzen van deze sauna's!

    Manage cookies