Sauna prijs

Ben jij benieuwd naar een sauna prijs? Twijfel dan niet om direct te kijken op onze webwinkel. Online kun je meteen van een specifieke sauna de sauna prijs zien en meteen een antwoord krijgen op: wat kost een sauna? Bij ons is de sauna prijs in vergelijking met de kwaliteit die je krijgt erg laag! Vergelijk zowel de kwaliteit als de sauna prijs met onze concullega’s en je zult versteld staan van het verschil! Het merk sauna dat we aanbieden is AWT, de saunakachels zijn van Harvia of EOS en de sauna’s zijn gemaakt van populieren of Red Cedar hout. Wat kost een sauna? Bekijk meteen de prijzen door hieronder op ‘shop nu’ te klikken, je kunt meteen een sauna kopen via onze webwinkel!

Sauna prijs banner

Verschillen in de sauna prijs

Zoals je in ons aanbod kunt zien, verschilt de sauna prijs nogal. Wij hebben sauna’s van een paar duizend euro, maar ook van tienduizenden euro’s. Waarom zijn deze verschillen zo hoog? De sauna prijs kan variëren door een aantal factoren. Als eerst het formaat van belang. Een kleine sauna is vaak stukken goedkoper omdat je een saunakachel met minder kW, uiteraard minder hout en alle andere materialen minder nodig hebt. Een ander factor is dat je het zo gek kunt maken als jij het wilt. Je kunt kiezen voor steenstrips, kleur led verlichting, luidsprekers, de sauna met een smartphone bedienen en nog meer sauna accessoires. Deze opties hebben een groot invloed op de prijs. De sauna prijs varieert grotendeels door het formaat en de opties/accessoires die je kiest. Het heeft niets met de kwaliteit te maken. Onze goedkopere sauna’s zijn net zo kwalitatief als de duurdere. 

Prijs sauna op een offerte

Wil jij liever een prijs sauna op een offerte? Dan is dit ook mogelijk. Vraag online een offerte aan en je krijgt binnen 1 werkdag een buitensauna of sauna thuis offerte toegestuurd. Ook kun je een offerte aanvragen per telefoon of in de showroom. Per telefoon verwerken we het ook binnen 1 werkdag en in de showroom krijg je direct de kachel of infrarood sauna prijs offerte mee. Let op! De standaard en infrarood sauna’s staan niet gepresenteerd in onze showroom. Je kunt wel langskomen om een deel van ons overig aanbod van sanitair te bekijken en natuurlijk voor advies, informatie en een offerte voor jouw sauna. Ga jij binnenkort een offerte aanvragen of bekijk en bestel je meteen een top sauna online op Sanitair33.nl?