Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

subtotaal: € 0,00
Zoek: 

Geberit UP100 Inbouwreservoir Set

Set Geberit inbouwreservoir UP100 Delta 21 Mat Zwart

€ 279,00

Levertijd: 1-2 weken

Deze Geberit set wordt geleverd inclusief het type UP100 inbouwreservoir tesamen met het drukpaneel Delta 21 in Mat Zwart oppervlakte en de toilet blokhouder voor regulier onderhoud en verfrissing bij iedere spoelbeurt.

Details

Dit model inbouwreservoir van de serie Geberit beschikt over een meer dan uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding, waardoor jij als klant, nooit meer betaald dan nodig is. Kwalitatief, esthetisch en functionaliteit zijn de voornaamste begrippen die deze inbouwreservoir teweegbrengt. Het inbouwreservoir wordt zonder bedieningsplaat geleverd en spoelt gevarieerd van 3/4 tot 6 liter per spoelbeurt. Een uiterst toepasbare inbouwreservoir geschikt voor in ieder badkamer- en/of toiletinterieur. Het mat zwarte oppervlakte wordt apart voor je produceerd waardoor deze "trend kleur" bij ons leverbaar is.

Showroom Sanitair33

Hoe leveren jullie bestellingen aan?

De sanitair producten worden aangeleverd in de fabrieksverpakking en bezorgd op een houten pallet. Nadat je de bestelling hebt geplaatst ontvang je van onze klantenservice een bericht per mail omtrent de gewenste leverdatum/werkdag waarop je bestelling graag wilt ontvangen. Zijn de producten niet voorradig? Dan ontvang je van ons bericht zodra de bestelling bij ons is gearriveerd. De bezorgkosten bedragen € 45,- waarbij het ook mogelijk is om bestellingen van maximaal 1 toiletpot te versturen met een kleine pallet waarvan de kosten € 25,- bedragen.  Levering is mogelijk op iedere gewenste werkdag en ontvang je een dag voorafgaande levering een mail en of sms op welke tijdstip de levering ongeveer geleverd zal worden. Onnodig om de gehele dag thuis te blijven dus! Heb je geringe tijd of ben je veelal op je werk? Geen punt, het is tegen een meerprijs van € 29,- mogelijk om je de bestelling voor 12:00 of juist na 12:00 uur wilt ontvangen aan huis.


Op welke manier kan ik bij jullie site betalen?

Bestellingen kunnen bij ons op diverse manieren worden aangekocht. Degene wie kiest voor eenvoudig en snelle afhandeling kiest bijvoorbeeld voor online iDeal betaling. Indien je niet graag vooraf het bedrag wilt betalen is het plaatsen van een bestelling onder rembours ook mogelijk. Hierbij vragen wij een aanbetaling van 15% vooraf en kan het restant bij levering door middel van contant of per pin worden voldaan bij de chauffeur. Wij berekenen tevens geen extra rembourskosten zodat je op je gerust een bestelling kunt plaatsen. Let echter wel op bij betaling onder rembours dat de bestelling pas in behandeling zal gaan indien de aanbetaling bij ons is verwerkt. Dit kan een aantal werkdagen langer duren wegens de eventuele verschillende banken.
plezier met je aankoop!

Aanvullende Informatie

Merk Geberit
Serie Nee
Materiaal: Staal framewerk
Oppervlakte Nee
Meubel serie Nee
Meubel breedte Nee
Breedte: 50 centimeter
Diepte: 12 centimeter
Hoogte Variabel van 112 tot 132 centimeter
Kleurstelling Zwart
Volledig in kleur: Niet van toepassing
Zitting: Niet van toepassing
Spoelrand: Niet van toepassing
Afvoergplug: Niet van toepassing
Kleur afvoerplug: Niet van toepassing
Capaciteit: Nee
Aansluiting: Universeel
Bevestigings materialen: Inbegrepen
Type douchewand Nee
Glas types Nee

Set Geberit inbouwreservoir UP100 Delta 21 Mat Zwart

EUR

€ 279,00

0