Van 8 t/m 21 augustus wegens vakantie gesloten - Nieuwe en lopende bestellingen worden wel verwerkt en verzonden.

Vrijstaand Solid Surface bad BS-535

€ 4.490,00
Levertijd 8-10 weken

Het vrijstaand bad van StoneArt is volledig van Solid Surface en ook wel back to wall model genoemd. Het bad is voorzien van ideale opbergruimte aan de voorzijde. Het bad wordt geleverd met extra platte overflow, grote pop-up afvoer en inclusief sifon. Watercapaciteit van 340 liter. Afmeting: 1880x1005x580 (LxBxH) millimeter. Leverbaar in matte en zijde glanzende afwerking.

€ 4.490,00
Levertijd 8-10 weken

Onze Service

 Gratis onder rembours bestellen

 Betaal veilig met iDeal

 14 dagen bedenktijd

 Kom langs in onze showroom

 Levering in Benelux en Duitsland


 

Het BS-507 vrijstaande bad heeft een ronde vorm die erg uniek is bij baden. Naast het feit dat de BS-507 bad erg uniek is, is het ook nog eens zo dat deze bad van topkwaliteit is en wordt aangeboden tegen een scherpe prijs. Wanneer je de Solid Surface bad BS-507 plaatst in jouw badkamer, creëer je direct een luxe sfeer die je met bijna geen andere bad kunt nabootsen. Ga jij binnenkort de BS-507 bij ons bestellen? Bekijk ook eens de driehoekige BS-533 vrijstaand bad.

Showroom Sanitair33

Hoe leveren jullie bestellingen aan?

De sanitair producten worden aangeleverd in de fabrieksverpakking en bezorgd op een houten pallet. Nadat je een bestelling hebt geplaatst, ontvang je van onze klantenservice een bericht per mail. Hierin wordt met je overlegd op welke datum je jouw bestelling wilt ontvangen. Zijn de producten niet voorradig? Dan ontvang je van ons bericht zodra de bestelling bij ons is gearriveerd. De verzendkosten zijn in de winkelmand zichtbaar en zijn afhankelijk van de grote van jouw bestelling. De verzendkosten variëren van € 12,95 tot max. € 60,-. Levering is mogelijk op een iedere gewenste werkdag, en je ontvangt één dag van te voren een track&trace link waarmee je - op de dag van levering - kunt zien op welke tijdstip de chauffeur ongeveer komt leveren.

Let op! De chauffeur levert je bestelling tot aan de drempel van je voordeur, mits de route naar je voordeur verhard is waarop een elektronische pompwagen mag en kan rijden. Dit is immers onder goedkeuring van zowel de chauffeur welke dit beoordeelt en op goedkeuring van de consument. Chauffeurs tillen hierbij geen bestellingen naar binnen of naar een eventuele etage.

Op welke manier kan ik bij jullie site betalen?

Bestellingen kunnen bij ons op diverse manieren worden geplaatst. Voor de snelste afhandeling, veilig via je eigen bank, kies je voor iDeal. Ook is het mogelijk om een bestelling onder rembours te plaatsen. Hierbij vragen wij een aanbetaling van 15% en kan het restant bij levering contant of per pin worden voldaan bij de chauffeur. Wij berekenen tevens geen extra rembourskosten. LET OP: Onder rembours bestellen is niet mogelijk bij sanitair dat speciaal voor jou besteld wordt. Hieronder valt o.a. het Bocchi assortiment.

Laad meer ...
More Information
Merk STONEART
Materiaal: Solid Surface
Oppervlakte Mat of glans
Breedte: 100,5 centimeter
Diepte: 188 centimeter
Hoogte 58 centimeter
Kleurstelling Wit
Volledig in kleur: Ja
Zitting: Niet van toepassing
Spoelrand: Niet van toepassing
Afvoergplug: Inbegrepen, solid surface oppervlakte
Kleur afvoerplug: Wit
Capaciteit: 340 Liter
Aansluiting: Universeel
Bevestigings materialen: Niet van toepassing