Spa AWT IN-405

€ 4.949,00
Levertijd 8-10 weken

Geniet in de spa AWT IN-405 na een lange dag. Deze spa is geschikt voor max. 3 personen, is voorzien van 37 hydro-jets en een Gecko besturingssysteem. Het formaat van deze spa is 220x160x76 centimeter (LxBxH). Zie hieronder 'product omschrijving' voor alle specificaties.

€ 4.949,00
Levertijd 8-10 weken

Onze Service

 Gratis onder rembours bestellen

 Betaal veilig met iDeal

 14 dagen bedenktijd

 Kom langs in onze showroom

 Levering in Benelux en Duitsland


 

Specificaties

- 37 hydro-jets
- Dual-speed Hydro-pomp met 2200W
- Circulatie modus van 350W
- Gecko besturingssysteem
- Verlichting in kleur
- Voorzetpaneel met discrete verlichting (kleurlicht) voor een fantastische lichtbeleving
- Verwarming met temperatuur keuze (2kW)
- Met water sensor (deze beschermen de pompen tegen drooglopen)
- Ozon-waterbehandeling
- 2 afneembare hoofdsteunen
- Zeer duurzame en massieve aluminium constructie
- Gesloten bodemplaat gemaakt van GFK
- Geleverd klaar voor aansluiting inclusief schort
- Wordt installatie klaar geleverd, inclusief schorten en een extra stevig tweedelige cover (80mm)
- Watercapaciteit: 950 liter
- Gewicht: 250 kg
- Elektrisch gezekerd op 1x 16A (plug and play) oftewel rechtstreeks aan te sluiten (aparte groep) op het netstroom, zonder gebruik van 380 stroom

LET OP! Sanitair33 is in geen enkel geval verantwoordelijk voor de waterkwaliteit. Ook zijn we niet verantwoordelijk voor de sterkte van jouw WiFi en tot hoever deze bereik heeft wanneer je kiest voor onze WiFi module.

Showroom Sanitair33

Hoe leveren jullie bestellingen aan?

De sanitair producten worden aangeleverd in de fabrieksverpakking en bezorgd op een houten pallet. Nadat je een bestelling hebt geplaatst, ontvang je van onze klantenservice een bericht per mail. Hierin wordt met je overlegd op welke datum je jouw bestelling wilt ontvangen. Zijn de producten niet voorradig? Dan ontvang je van ons bericht zodra de bestelling bij ons is gearriveerd. De verzendkosten zijn in de winkelmand zichtbaar en zijn afhankelijk van de grote van jouw bestelling. LET OP: De aangegeven prijs is de spa prijs. Dit zijn niet prijzen inclusief installatie/gebruiksklaar maken van de spa. De transporteur levert de spa tot aan de drempel van jouw afleveradres. Nadat de zending is getekend voor goed ontvangst zijn wij niet meer aansprakelijk voor schade aan je zending. Dit wegens dat in de meeste situaties de zending met een kraan wordt verwerkt in de tuin. Let hierbij altijd op dat dit op de juiste wijze geschied waarbij zorgzaam en beschermd te werk wordt gegaan. Controleer zodoende altijd ter plekke bij levering je bestelling op enige aandachtspunten welke je tevens meldt op het formulier van de chauffeur of naar ons direct telefonisch. 

Sanitair33 is in geen enkel geval verantwoordelijk voor de waterkwaliteit van je spa en of vervolgschade aan je spa. Onderhoud je water zodoende met de juiste producten en de juiste hoeveelheden. Twijfel je hierbij? Laat je dan adviseren door een van onze medewerkers. Tevens zijn we niet verantwoordelijk voor de sterkte van jouw WiFi (indien je kiest voor een Wifi module) en tot hoever deze bereik heeft. Tot slot heeft de spa 2 jaar fabrieksgarantie waarbij onderdelen bij enig defect zullen worden aangeleverd, hierbij is de verwerking hiervan aan de consument. Bij defect aan de besturing van je spa wordt er beoordeeld indien het wordt compleet wordt uitgewisseld door de fabrikant.

Op welke manier kan ik bij jullie site betalen?

Bestellingen kunnen bij ons op diverse manieren worden geplaatst. Voor de snelste afhandeling, veilig via je eigen bank, kies je voor iDeal. Ook is het mogelijk om een bestelling onder rembours te plaatsen. Hierbij vragen wij een aanbetaling van 15% en kan het restant bij voorafgaande verzending worden overgemaakt, wegens hetgeen dat DHL geen mogelijkheid heeft om per pin of contant te betalen bij levering. Je ontvangt van ons berichtgeving zodra je bestelling wordt afgezonden zodat je weet dat je bestelling onderweg is. Tevens ontvang je een tracklink van ons waarmee je de zending tot aan huis kunt volgen.

Laad meer ...
More Information
Merk AWT
Diepte: Zie technische tekening
Hoogte Zie technische tekening
Volledig in kleur: Niet van toepassing
Zitting: Niet van toepassing
Spoelrand: Niet van toepassing
Afvoergplug: Niet inbegrepen
Kleur afvoerplug: Niet inbegrepen
Personen 3-4 personen
Spa vorm Rechthoekig
Capaciteit: Niet van toepassing
Aansluiting: Universeel
Bevestigings materialen: Inbegrepen