Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

subtotaal: € 0,00
Zoek: 

Inbouwreservoirs toilet

Pagina:
 1. 1
 2. 2
Rooster  Lijst 
 1. Geberit inbouwreservoir UP100 (exclusief drukpaneel)

  Normale prijs: € 189,00

  Aktieprijs € 159,00

  Technische specificaties:
  - Type: Inbouwreservoir UP-100
  - Merk: Geberit
  - Inhoud: 6 tot 7,5 liter
  - Instelbereik: Spoelvolume klein of groot
  - Draadstang: M12 voor closetbevestiging
  - Aansluitgarnituur: Ø 90 millimeter
  - PE-HD wandclosetbocht: Ø 90 millimeter

  Aandachtspunten:
  - Wateraansluiting 1/2" met geintegreerde hoekstopkraan en handwiel
  - Bevestigingshoeken worden een tweetal meegeleverd
  - Spoelbocht, speciedop en bevestigingsmateriaal worden meegeleverd
  - Gebruik het juiste gereedschap voor montage en voorkom teleurstellingen

  ...
 2. Geberit inbouwreservoir UP320 (exclusief drukpaneel)

  € 229,00

  Technische specificaties:
  - Type: Inbouwreservoir UP-320
  - Werkdruk: 0,1-10 bar
  - Maximale bedrijfstemperatuur water: 25 graden
  - Merk: Geberit
  - Inhoud: 6 tot 7,5 liter
  - Instelbereik: Spoelvolume klein of groot
  - Draadstang: M12 voor closetbevestiging
  - Aansluitgarnituur: Ø 90 millimeter
  - PE-HD overgangsmof: Ø 90/110 millimeter

  Aandachtspunten:
  - Wateraansluiting 1/2" met geïntegreerde hoekstopkraan en handwiel
  - Bevestigingshoeken worden een tweetal meegeleverd
  - Spoelbocht, speciedop en bevestigingsmateriaal worden meegeleverd
  - Gebruik het juiste gereedschap voor montage en voorkom teleurstellingen

  ...
 3. Set Geberit inbouwreservoir UP100 Delta 21 Mat Antraciet

  € 279,00

  Deze Geberit set wordt geleverd inclusief het type UP100 inbouwreservoir tesamen met het drukpaneel Delta 21 in Mat Antraciet oppervlakte en de toilet blokhouder voor regulier onderhoud en verfrissing bij iedere spoelbeurt.

  ...
 4. Set Geberit inbouwreservoir UP100 Delta 50 Mat Antraciet

  € 279,00

  Deze Geberit set wordt geleverd inclusief het type UP100 inbouwreservoir tesamen met het drukpaneel Delta 50 in Mat Antraciet oppervlakte en de toilet blokhouder voor regulier onderhoud en verfrissing bij iedere spoelbeurt.

  ...
 5. Set Geberit inbouwreservoir UP100 Delta 21 Mat Zwart

  € 279,00

  Deze Geberit set wordt geleverd inclusief het type UP100 inbouwreservoir tesamen met het drukpaneel Delta 21 in Mat Zwart oppervlakte en de toilet blokhouder voor regulier onderhoud en verfrissing bij iedere spoelbeurt.

  ...
 6. Set Geberit inbouwreservoir UP100 Delta 21 Mat Wit

  € 279,00

  Deze Geberit set wordt geleverd inclusief het type UP100 inbouwreservoir tesamen met het drukpaneel Delta 21 in Mat Wit oppervlakte en de toilet blokhouder voor regulier onderhoud en verfrissing bij iedere spoelbeurt.

  ...
 7. Set Geberit inbouwreservoir UP100 Delta 50 Mat Zwart

  € 279,00

  Deze Geberit set wordt geleverd inclusief het type UP100 inbouwreservoir tesamen met het drukpaneel Delta 50 in Mat Zwart oppervlakte en de toilet blokhouder voor regulier onderhoud en verfrissing bij iedere spoelbeurt.

  ...
 8. Set Geberit inbouwreservoir UP100 Delta 50 Mat Wit

  € 279,00

  Deze Geberit set wordt geleverd inclusief het type UP100 inbouwreservoir tesamen met het drukpaneel Delta 50 in Mat Wit oppervlakte en de toilet blokhouder voor regulier onderhoud en verfrissing bij iedere spoelbeurt.

  ...
 9. Set Geberit inbouwreservoir UP320 Sigma 01 Mat Wit

  € 399,00

  Deze Geberit set wordt geleverd inclusief het type UP320 inbouwreservoir tesamen met het drukpaneel Sigma 01 in Mat Wit oppervlakte en de toilet blokhouder voor regulier onderhoud en verfrissing bij iedere spoelbeurt.

  ...
 10. Set Geberit inbouwreservoir UP320 Sigma 01 Mat Zwart

  € 399,00

  Deze Geberit set wordt geleverd inclusief het type UP320 inbouwreservoir tesamen met het drukpaneel Sigma 01 in Mat Zwart oppervlakte en de toilet blokhouder voor regulier onderhoud en verfrissing bij iedere spoelbeurt.

  ...
Pagina:
 1. 1
 2. 2
Rooster  Lijst 

Een inbouwreservoir toilet past ideaal in een iedere badkamer. Op Sanitair33 bieden wij toilet inbouwreservoirs aan van hoogwaardige kwaliteit. De toilet inbouwreservoirs zijn te verkrijgen in diverse maten en soorten, waardoor deze op verschillende manieren toepasbaar zijn. Of je nu kiest voor om een toilet inbouwreservoir te plaatsen in een hoek, een waterbesparend model of je bent opzoek naar een wat meer excentrieke toilet inbouwreservoir, Sanitair33 heeft het allemaal voor je! Wat je specifieke wens ook is omtrent de plaatsing van een inbouwreservoir toilet, wij geven je ten alle tijde vrijblijvend advies op maat over al ons sanitair.

Een inbouwreservoir toilet toepassen in jouw badkamer

Een inbouwreservoir toepassen in jouw badkamer is ideaal als je badkamer niet al te groot is. Doordat het inbouwreservoir wordt verwerkt in je muur, bespaar je nogal ruimte in je badkamer die je kunt gebruiken om andere sanitair toe te passen om je badkamer een mooi geheel te maken. Combineer het inbouwreservoir met een wandtoilet en geniet van een optimaal eindresultaat. Wil je weten of jouw toilet te plaatsen is op een reservoir? Neem gewoonweg contact op met onze klantenservice, zij helpen en adviseren je graag omtrent deze vragen.
 

Sanitair bekijken? Kom naar de showroom! 

Wanneer je sanitair in het echt wilt gaan bekijken dan raden we je aan om eens langs te komen in onze showroom. Daar hebben we diverse sanitair producten gepresenteerd die jij kunt toepassen in jouw badkamer. Let op, onze showroom is alleen bedoeld voor het bekijken van de producten. Onze magazijn is niet gevestigd bij onze showroom dus je kunt hier geen producten afhalen als je hier geen afspraak voor hebt gemaakt. Wil je jouw bestelling komen afhalen in onze showroom? Bespreek dit van tevoren met onze klantenservice dan zorgen wij ervoor dat je bestelling bij ons klaar staat.