Van 8 t/m 21 augustus wegens vakantie gesloten - Nieuwe en lopende bestellingen worden wel verwerkt en verzonden.

Veelgestelde vragen Sanitair33

Waar is Sanitair33 precies gevestigd?

Broeklaan 22, 5931 KR, te Tegelen. Hier bevind zich het kantoor en de gehele showroom waar al onze hoogwaardige producten in het echt te bezichtigen zijn.

Wanneer is de showroom geopend?

Maandag tot en met vrijdag van 09:00 t/m 17:00 uur en zaterdag van 09:00 t/m 15:00 uur.

Hoe kan ik mijn betaling verwerken bij Sanitair33?

-          Je kan bij het afhalen van een product contant betalen of via de pin

-          Online betalen via iDEAL

-          Vooraanbetaling, waar het restant bij de levering zal worden betaald.

Moet ik een afspraak maken?

Wanneer je onze showroom wilt bezoeken hoef je geen afspraak te maken, je bent altijd van harte welkom. Natuurlijk kun je ook van te voren even bellen om een afspraak te maken.

Heb ik garantie op de producten van Sanitair33?

Op al onze aangeboden sanitair producten geniet je van een garantietermijn van minimaal twee jaar. Echter verschilt de garantietermijn per product. Om er dus zeker van te zijn hoelang je garantietermijn precies is, kun je dat het beste even vragen aan een van onze meerdere specialisten.

Wat is precies de levertijd van de sanitair producten?

Wij streven ernaar om de levering zo snel mogelijk voor je te realiseren. Echter zijn wij afhankelijk van de fabrikant zelf en de leverancier in kwestie, waardoor wij dus nooit een precieze datum kunnen garanderen. Normaliter duurt dit één week nadat de bestelling is voltooid en de aanbetaling is voldaan.

Mag ik mijn bestelling / producten retourneren?

Artikelen mogen slechts retour of geruild worden, na schriftelijke bevestiging van Sanitair33. Sanitair33 accepteert uitsluitend retourzendingen van product en/of producten indien:
- het product en/of de producten geheel compleet, in de originele verpakking en in originele staat zijn.  
- het product en/of de producten ongebruikt zijn.  
- het product en/of de producten schoon zijn.  
- het product en/of de producten niet ingebouwd is/zijn geweest dan wel op enigerlei wijze gemonteerd is en/of zijn geweest.  
- de bijbehorende montagematerialen, voor zover van toepassing, volledig aanwezig zijn, en zich bevinden in de originele verpakking, hetgeen ook geldt voor de originele handleidingen en meegeleverde accessoires.  
- het artikel binnen 14 dagen na levering in ons bezit is.  

Retourzendingen welke niet aan bovenstaande voorwaarden voldoen worden niet in behandeling genomen. De kosten voor het retour te sturen product en/of producten komen voor rekening van de klant.