Vrijstaand Solid Surface Cera Beton Grigio Mat

€ 3.109,00
Levertijd 8-10 weken

Wie op zoek is naar een echte eye-catcher in de badkamer mag de Solid Surface Cera beton Grigio in mat variant niet vergeten te overwegen. Het bad is met mat oppervlakte en heeft door de beton optiek een schitterend industriële uitstraling welke vrijwel in elke badkamer of tegels te combineren is. Het lig gedeelte bedraagt 123 centimeter waardoor je een optimaal genot ervaart zonder te kort aan ruimte. Vergeet tevens niet dat er van de Cera beton Solid surface tevens ook bijbehorende waskommen in deze industriële beton optiek te verkrijgen zijn. Subliem eindresultaat gegarandeerd!

Onze Service

 Gratis onder rembours bestellen

 Betaal veilig met iDeal

 14 dagen bedenktijd

 Kom langs in onze showroom

 Levering in Benelux en Duitsland


 

Showroom Sanitair33

 

Hoe leveren jullie bestellingen aan?

De sanitair producten worden aangeleverd in de fabrieksverpakking en bezorgd op een houten pallet. Nadat je een bestelling hebt geplaatst, ontvang je van onze klantenservice een bericht per mail. Hierin wordt met je overlegd op welke datum je jouw bestelling wilt ontvangen. Zijn de producten niet voorradig? Dan ontvang je van ons bericht zodra de bestelling bij ons is gearriveerd. De verzendkosten zijn in de winkelmand zichtbaar en zijn afhankelijk van de grote van jouw bestelling. De verzendkosten variëren van € 12,95 tot max. € 60,-. Levering is mogelijk op een iedere gewenste werkdag, en je ontvangt één dag van te voren een track&trace link waarmee je - op de dag van levering - kunt zien op welke tijdstip de chauffeur ongeveer komt leveren.

Let op! De chauffeur levert tot aan de drempel van uw voordeur (mits deze toegankelijk en verhard is). Ze tillen niets naar binnen (of boven) toe.

Op welke manier kan ik bij jullie site betalen?

Bestellingen kunnen bij ons op diverse manieren worden geplaatst. Voor de snelste afhandeling, veilig via je eigen bank, kies je voor iDeal. Ook is het mogelijk om een bestelling onder rembours te plaatsen. Hierbij vragen wij een aanbetaling van 15% en kan het restant bij levering contant of per pin worden voldaan bij de chauffeur. Wij berekenen tevens geen extra rembourskosten. LET OP: Onder rembours bestellen is niet mogelijk bij sanitair dat speciaal voor jou besteld wordt. Hieronder valt o.a. het Bocchi assortiment.

Laad meer ...
More Information
Merk SaniSolid
Materiaal: Solid Surface
Oppervlakte Mat
Breedte: 73 centimeter
Diepte: 166 centimeter
Hoogte 55 centimeter
Kleurstelling Grijs
Volledig in kleur: Ja
Zitting: Niet van toepassing
Spoelrand: Niet van toepassing
Afvoergplug: Inbegrepen, solid surface oppervlakte
Kleur afvoerplug: Grijs
Capaciteit: 302 Liter
Aansluiting: Universeel
Bevestigings materialen: Niet van toepassing