Van 8 t/m 21 augustus wegens vakantie gesloten - Nieuwe en lopende bestellingen worden wel verwerkt en verzonden.

Wastafel Set LP4512 Zonder Kraangat Solid Surface 120 centimeter

€ 1.195,00
Levertijd 1-3 werkdagen

Deze wastafel set LP4512 Zonder Kraangat Solid Surface bestaat uit een wastafel, een onderkast en een LED spiegel (1x 6W). Bekijk alle afmetingen op de technische tekening. Onderkast is voorzien van twee grote laden met een 'push-to-open' systeem en de LED spiegel heeft een touch sensor. Let op, deze wastafel set wordt exclusief kraan en afvoer geleverd.

€ 1.195,00
Levertijd 1-3 werkdagen

Onze Service

 Gratis onder rembours bestellen

 Betaal veilig met iDeal

 14 dagen bedenktijd

 Kom langs in onze showroom

 Levering in Benelux en Duitsland


 

De wastafel set LP4512 StoneArt is van Solid Surface. StoneArt heeft zich gespecialiseerd in de ontwikkeling van unieke solid surface sanitair producten. Naaste het unieke design, heeft StoneArt ook de focus gelegd op kwaliteit. Zij zorgen ervoor dat de juiste selectie grondstoffen is gebruikt voor het sanitair en voeren dus ook constant kwaliteitscontroles uit. Wanneer je StoneArt in huis hebt, zie je dat ze aan alles hebben gedacht! Welke wastafelset van StoneArt ga jij binnenkort in huis nemen? Bekijk ook eens andere Solid Surface sanitair zoals onze vrijstaand Solid Surface baden of Solid Surface toiletten.


Showroom Sanitair33

Hoe leveren jullie bestellingen aan?

De sanitair producten worden aangeleverd in de fabrieksverpakking en bezorgd op een houten pallet. Nadat je een bestelling hebt geplaatst, ontvang je van onze klantenservice een bericht per mail. Hierin wordt met je overlegd op welke datum je jouw bestelling wilt ontvangen. Zijn de producten niet voorradig? Dan ontvang je van ons bericht zodra de bestelling bij ons is gearriveerd. De verzendkosten zijn in de winkelmand zichtbaar en zijn afhankelijk van de grote van jouw bestelling. De verzendkosten variëren van € 12,95 tot max. € 60,-. Levering is mogelijk op een iedere gewenste werkdag, en je ontvangt één dag van te voren een track&trace link waarmee je - op de dag van levering - kunt zien op welke tijdstip de chauffeur ongeveer komt leveren.

Op welke manier kan ik bij jullie site betalen?

Bestellingen kunnen bij ons op diverse manieren worden geplaatst. Voor de snelste afhandeling, veilig via je eigen bank, kies je voor iDeal. Ook is het mogelijk om een bestelling onder rembours te plaatsen. Hierbij vragen wij een aanbetaling van 15% en kan het restant bij levering contant of per pin worden voldaan bij de chauffeur. Wij berekenen tevens geen extra rembourskosten. LET OP: Onder rembours bestellen is niet mogelijk bij sanitair dat speciaal voor jou besteld wordt. Hieronder valt o.a. het Bocchi assortiment.

Laad meer ...
More Information
Merk STONEART
Materiaal: Hoogwaardig MDF
Meubel breedte 120 centimeter
Breedte: 120 centimeter
Diepte: Zie technische tekening
Hoogte Zie technische tekening
Volledig in kleur: Niet van toepassing
Zitting: Niet van toepassing
Spoelrand: Niet van toepassing
Afvoergplug: Niet inbegrepen
Kleur afvoerplug: Niet inbegrepen
Capaciteit: Niet van toepassing
Aansluiting: Universeel
Bevestigings materialen: Inbegrepen