Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

subtotaal: € 0,00
Zoek: 

Wastafel 120 cm

Rooster  Lijst 
 1. StoneArt Solid Surface Wastafel LP4512 (exclusief kraan)

  € 375,00
  Deze StoneArt solid surface wastafel heeft een formaat van 120x48 centimeter en is leverbaar in mat of glans....
 2. StoneArt Solid Surface Wastafel LP4512Z (zonder kraangat)

  € 375,00
  Deze StoneArt solid surface wastafel heeft een formaat van 120x48 centimeter en is leverbaar in mat of glans. De wastafel is niet voorzien van een kraangat waardoor deze variant geschikt is om met een inbouw wastafelkraan te verwerken....
 3. Wastafel FC410 (exclusief kranen)

  € 579,00

  De wastafel FC410 heeft een matte afwerking en wordt geleverd zonder de kranen . Formaat van 120x40x15 centimeter (LxBxH).

  ...
 4. Wastafel FC450 (exclusief kraan)

  € 299,00

  FC450 wastafel is volledig bestaand uit eenkleurig materiaal. Formaat van 122x48x13,5 centimeter (LxBxH).

  ...
 5. StoneArt Solid Surface Wastafel PB4590 (exclusief kraan)

  € 719,00
  Deze StoneArt solid surface wastafel heeft een formaat van 90x48x13 centimeter en is leverbaar in mat of zijdeglans. Het design van de wastafel is zo ontworpen bij het model dat je aan de rechterzijde voldoende plaats hebt voor enige artikelen neer te leggen. ...
Rooster  Lijst 

Een wastafel 120 cm is een van de breedste wastafels die wij hebben in ons aanbod. Deze wastafels staan erg mooi in de badkamer en eisen alle aandacht op zich. De wastafel 120 cm is leverbaar met een dubbele wastafel en twee kraangaten, maar je kunt uiteraard ook voor een enkele wasbak kiezen met een kraangat. De mogelijkheden van een wastafel 120 cm zijn uiteenlopend en er is dus ook voor iedereen een geschikte wastafel te kiezen. Wij raden je zeker aan om eens ons aanbod van deze wastafels te bekijken en een conclusie te trekken.

Een wastafel 120 cm set bestellen

Naast de wastafel 120 cm los, bieden we ook een sets aan van deze wastafel! Je kunt bij ons namelijk ook de wastafel 120 cm bestellen met een onderkast en een LED spiegel. Deze sets worden tegen een speciale bundel prijs aangeboden aan onze klanten. Je kunt een wastafel 120 cm set online bestellen maar je kunt deze uiteraard ook eerst komen bekijken in onze showroom. De set is uitsluitend compleet af te nemen. Bestel jij binnenkort de wastafel 120 cm of de wastafel set bij ons? Bekijk ons compleet aanbod om deze wastafels te zien en bestel eenvoudig en snel online!

Kom ons aanbod bekijken!

Wanneer je ons assortiment in het echt wilt bekijken kun je langskomen in onze showroom. Wij hebben in de showroom te Venlo een deel van ons aanbod gepresenteerd. Daar kun je het bekijken en voelen. Onze showroom is 6 dagen per week geopend voor iedereen. Je hoeft geen afspraak te maken, loop naar binnen en bekijk direct ons aanbod. Onze medewerkers helpen je graag met het maken van de juiste keus maar je kunt gerust ook gewoon rondkijken. Tijdens kantooruren geen tijd? Dan kun je bij ons ook op donderdagavond of op zaterdag langskomen. Bezoek jij binnenkort onze showroom? Kom snel langs, de koffie staat al voor je klaar! Tip: Bekijk ook eens onze wastafels 160 cmwastafels 100 cm, wastafels 90 cm, wastafels 80 cm of wastafels 60 cm.