Tweede paasdag (maandag 1 april) zijn we gesloten. Vrolijk Pasen!

Sluiten

Categorieën

Filters

    Advies nodig?

    Twijfel niet om onze klantenservice te contacteren. Wij helpen je graag!

    Contacteer ons

    Antraciete wastafels

    Een antraciete wastafel, why not? De antraciete sanitair wordt door de jaren heen steeds vaker toegepast en wij snappen wel waarom! De antraciete wastafel heeft een unieke en moderne look die er erg strak uitziet in een badkamer. De antraciete wastafels zijn bij Santiar33 verkrijgbaar in diverse stijlen, of je nou een antraciete wastafel van kerami Toon meer

    0 Producten

    Geen producten gevonden...

    Een antraciete wastafel, why not? De antraciete sanitair wordt door de jaren heen steeds vaker toegepast en wij snappen wel waarom! De antraciete wastafel heeft een unieke en moderne look die er erg strak uitziet in een badkamer. De antraciete wastafels zijn bij Santiar33 verkrijgbaar in diverse stijlen, of je nou een antraciete wastafel van keramiek of natuursteen wilt, geen probleem, bij ons is het allemaal verkrijgbaar! Naast de antraciete wastafels kun je bij ons ook kiezen voor de grijze wastafels of zwarte wastafels.

    Antraciete wastafel; Snelle levertijd en scherpe prijs!

    Wanneer je een wastafel antraciet besteld bij Sanitair33 streven wij erna om deze binnen 1-2 werkdagen bij jou in huis te krijgen, mits deze in voorraad is. Is de antraciete wastafel niet in voorraad wordt deze in veel gevallen binnen 3-4 weken bij je thuisbezorgd. Omdat de wastafels antraciet worden geïmporteerd vanuit Turkije en met de boot hierheen moeten komen is dit de levertijd van de antraciete wasbakken. Uiteindelijk is het altijd het wachten waard omdat het een unieke sfeer creëert in de badkamer! De wastafel antraciet is een unieke sanitair producten met een scherpe prijs ! Naast het feit dat de Bocchi wastafels op kleur zijn met de allerbeste kwaliteit, is het niet zo dat de prijs ook flink oploopt. Bekijk al onze stijlen antraciete opbouw wastafels en kies de Bocchi wastafel die bij jou past!

    Kom ook langs in de showroom van Sanitair33!

    Wanneer je een antraciete wastafel of andere sanitair producten in het echt wilt bekijken is dit uiteraard ook gewoonweg mogelijk. Wij hebben een showroom in Venlo (Limburg) waar je de wastafels en toiletten kunt bekijken en voelen. Naast dat kunnen we je ook adviseren en informeren over onze sanitair. Let op, we raden het wel aan om van tevoren even te bellen of het sanitair die je wilt bekijken ook in onze showroom staat, want we kunnen helaas niet het gehele assortiment tentoonstellen. Stuit je op enkele vragen of heb je enige opmerkingen over de wastafels of onze andere sanitair producten? Haast niet en neem contact op met onze klantenservice! Wij helpen je graag verder met al je vragen omtrent sanitair.

    Manage cookies