Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

subtotaal: € 0,00
Zoek: 

Waskom Elba Glans Wit

Lanesto Vanity Wastafel Gun Metal

€ 495,00

Levertijd: 2-4 werkdagen

De Lanesto serie van Dekker is een sublieme en hoogwaardige serie opzetwastafels. De serie is geheel verwaardigd van RVS met PVD techniek. Door deze geavanceerde techniek creëert Dekker zowel een schitterende kleur afwerking en tevens erg eenvoudig hierdoor in onderhoud. De serie is in drie unieke kleurstellingen leverbaar en ideaal met mat zwart of RVS kranen te combineren.

Details

Hoe leveren jullie bestellingen aan?

De sanitair producten worden aangeleverd in de fabrieksverpakking en bezorgd op een houten pallet. Nadat je de bestelling hebt geplaatst ontvang je van onze klantenservice een bericht per mail omtrent de gewenste leverdatum/werkdag waarop je bestelling graag wilt ontvangen. Zijn de producten niet voorradig? Dan ontvang je van ons bericht zodra de bestelling bij ons is gearriveerd. De bezorgkosten bedragen € 45,- waarbij het ook mogelijk is om bestellingen van maximaal 1 toiletpot te versturen met een kleine pallet waarvan de kosten € 25,- bedragen.  Levering is mogelijk op iedere gewenste werkdag en ontvang je een dag voorafgaande levering een mail en of sms op welke tijdstip de levering ongeveer geleverd zal worden. Onnodig om de gehele dag thuis te blijven dus! Heb je geringe tijd of ben je veelal op je werk? Geen punt, het is tegen een meerprijs van € 29,- mogelijk om je de bestelling voor 12:00 of juist na 12:00 uur wilt ontvangen aan huis.

Showroom Sanitair33


Op welke manier kan ik bij jullie site betalen?

Bestellingen kunnen bij ons op diverse manieren worden aangekocht. Degene wie kiest voor eenvoudig en snelle afhandeling kiest bijvoorbeeld voor online iDeal betaling. Indien je niet graag vooraf het bedrag wilt betalen is het plaatsen van een bestelling onder rembours ook mogelijk. Hierbij vragen wij een aanbetaling van 15% vooraf en kan het restant bij levering door middel van contant of per pin worden voldaan bij de chauffeur. Wij berekenen tevens geen extra rembourskosten zodat je op je gerust een bestelling kunt plaatsen. Let echter wel op bij betaling onder rembours dat de bestelling pas in behandeling zal gaan indien de aanbetaling bij ons is verwerkt. Dit kan een aantal werkdagen langer duren wegens de eventuele verschillende banken.
plezier met je aankoop!

Aanvullende Informatie

Merk Dekker
Serie Nee
Materiaal: RVS
Oppervlakte Mat
Meubel serie Nee
Meubel breedte Nee
Breedte: 52 centimeter
Diepte: 41 centimeter
Hoogte 7 centimeter
Kleurstelling Nee
Volledig in kleur: Ja
Zitting: Niet van toepassing
Spoelrand: Niet van toepassing
Afvoergplug: Inbegrepen
Kleur afvoerplug: Gelijk aan de kleur wastafel
Capaciteit: Niet van toepassing
Aansluiting: Universeel
Bevestigings materialen: Inbegrepen
Type douchewand Nee
Glas types Nee

Lanesto Vanity Wastafel Gun Metal

EUR

€ 495,00

0