Momenteel storing bij afronden van een bestelling. Om een bestelling te plaatsen kun je ons mailen of bellen. 

Losstaand bad

Wanneer je zoekt naar een losstaand bad ben je bij ons aan het juiste adres. Een losstaand bad is bij ons erg goedkoop leverbaar. Binnen enkele simpele stappen kun jij al jouw losstaand bad naar wens bij ons bestellen. Ben je geïnteresseerd in ons aanbod maar wil jij het eerst in het echt bekijken? Kom dan langs in onze showroom te Venlo. Daar hebben we momenteel enkele losstaande baden gepresenteerd die je kunt bekijken. Een losstaand bad wordt binnen ons assortiment een vrijstaand bad genoemd.

Banner losstaand bad

Een losstaand bad in de slaapkamer of badkamer?

Wanneer je een losstaand bad wilt gaan toepassen, is de kans groot dat je deze in de badkamer wilt hebben. Maar dat is niet de enige mogelijkheid, je kunt namelijk ook de losstaand bad in een slaapkamer plaatsen! Een losstaand badkuip wordt erg netjes afgewerkt en is dus uitermate goed te gebruiken in de kamer. Zo kun je bijvoorbeeld als je net wakker bent meteen de bad ingaan om de dag fris te beginnen! Wanneer je kiest voor een losstaand bad zijn de mogelijkheden eindeloos. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een Solid Surface bad. Weet jij al welk losstaand bad jij gaat toepassen? Bekijk onze verschillende modellen en kies een losstaand bad naar keuze!

Een bijpassende vrijstaande kraan

Wanneer je een goedkoop bad besteld, heb je natuurlijk ook een watertoevoer nodig! Een baduitloop waterval of vrijstaande badkraan is erg mooi voor een losstaand bad. Onze vrijstaande kranen zijn in verschillende formaten en stijlen leverbaar. Bekijk ons aanbod en maak een combinatie bestelling! Wil je de rest van je badkamer ook aankleden? Bekijk dan ook eens onze regendouchesets of een wandcloset compleet. Wij hebben allerlei sanitair in ons aanbod dat wordt geleverd tegen de scherpste prijzen. Wil je ons aanbod zoals een toilet compleet bekijken? Bezoek dan eens onze showroom te Venlo. Daar hebben we verschillende sanitair gepresenteerd die je kunt komen bekijken.