Over ons

Bij Sanitair33 bestel je eenvoudig en snel de meest hoogwaardige en voordelige sanitaire voorzieningen. Ons gehele assortiment aan sanitair is onder te verdelen in onder andere radiatoren, baden, douches, toiletten, wastafels en diverse toebehoren. Door onze nauwe samenwerking met de fabrikant garanderen wij ten allen tijde de beste prijs- en kwaliteitsverhouding. Nergens vind je zulke scherpe prijzen als bij Sanitair33.

➤ Lees meer over ons.. 

Showroom Sanitair33

Levering en levertijd

De levertijd van ons assortiment is uiteenlopend. Wanneer een product op voorraad is, kan het binnen en paar werkdagen al worden verwerkt en verzonden. Bij een product dat besteld moet worden, kan het weken duren. Bij iedere product staat er een levertijd aangegeven. De levertijd die in het product staat kun je aanhouden.

➤ Lees meer over levering en levertijden.. 
 

Betaalmethoden

iDeal

    

Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en eenvoudig online aankopen bij Sanitair33 betalen en afronden. Je rekent af in je eigen vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethoden van jouw bank.

Mistercash

   

Met Mister Cash kun je veilig, vertrouwd en zeer eenvoudig jouw online bestelling betalen en afronden. Je rekent af in je eigen vertrouwde internet betaalomgeving, vanuit je Belgische bank.

Overboeken

   

Bij het overboeken maak je het totaalbedrag, voor zowel je bestelling als eventuele verzendkosten, over naar de rekening van Store33 B.V. (ING). Zodra wij jouw betaling hebben ontvangen wordt de bestelling doorgezet en ingepland voor jou. Schrijf het totale bedrag over naar het rekeningnummer die je terugvindt op je factuur. Vergeet niet in de omschrijving de factuurnummer te vermelden.

 

Retourneren

Artikelen mogen slechts retour of geruild worden, na schriftelijke bevestiging van Sanitair33.
Sanitair33 accepteert uitsluitend retourzendingen van product en/of producten indien:

– Het product en/of de producten geheel compleet, in de originele verpakking en in originele staat zijn.
– Het product en/of de producten ongebruikt zijn.
– Het product en/of de producten schoon zijn.
– Het product en/of de producten niet ingebouwd is/zijn geweest dan wel op enigerlei wijze gemonteerd is en/of zijn geweest.
– De bijbehorende montagematerialen, voor zover van toepassing, volledig aanwezig zijn, en zich bevinden in de originele verpakking, hetgeen ook geldt voor de originele handleidingen en meegeleverde accessoires.
– Het artikel binnen 14 dagen na levering in ons bezit is.

Retourzendingen welke niet aan bovenstaande voorwaarden voldoen worden niet in behandeling genomen. De kosten voor het retour te sturen product en/of producten komen voor rekening van de klant.

➤ Lees meer over retourneren.. 
 

Showroom in Venlo

Wil je ons aanbod bekijken of heb je vragen over ons aanbod? Dan kan je terecht in onze showroom. Wij kunnen daar je vragen beantwoorden en je verder helpen met het maken van de juiste keuze voor jouw situatie. Onze showroom ligt in Venlo (Limburg). Van maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 17:00 uur kun je hier terecht. Ook zijn we op zaterdagen geopend van 09:00 uur tot 15:00 uur en op donderdag avond van 18:00 tot 21:00 uur.

 

Klantenservice

Wij geloven in een uitstekende klantenservice, degelijke kennis van zaken en kwaliteitsproducten. Dat onze klanten tevreden moeten zijn, spreekt voor ons voor zich: wij streven naar enthousiaste klanten. Dit doen wij door snelheid en deskundigheid te leveren en eenvoudig bereikbaar te zijn. Geen callcenterpersoneel dat jouw vragen niet kan beantwoorden, maar vakmensen die jou graag willen helpen. Of je nou aan het oriënteren bent, al weet wat je wilt of een bestelling komt afhalen in onze showroom, wij staan graag voor je klaar.

Telefoon

Bel ons: 088 0555 333

Live chat

Chat live met een van onze medewerkers.

Mail ons

Ben je meer een schrijver? Dan kan je ons ook e-mailen!

Stel je vraag op Facebook

Wij streven erna om tijdens kantooruren binnen een uur antwoord te geven op al je vragen.