Standaard baden

Zien als Rooster Lijst

4 Items

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Bad Bob
  Bad Bob
  € 390,00
  1-3 werkdagen levertijd
 2. Bad Wellness
  Bad Wellness
  € 390,00
  1-3 werkdagen levertijd
 3. Bad Schuit
  Bad Schuit
  € 390,00
  1-3 werkdagen levertijd
 4. Bad Lounge
  Bad Lounge
  € 390,00
  1-3 werkdagen levertijd
Zien als Rooster Lijst

4 Items

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Een standaard bad in ons aanbod is een bad dat geen vrijstaand bad is! Ons aanbod van de vrijstaande baden is groot maar wij hebben ook een klein aanbod van de ‘normale’ baden. Bekijk deze baden en bestel eenvoudig en goedkoop via onze webwinkel. Naast de scherpste prijs bieden we ook de beste kwaliteit en daarom kun je in ons aanbod alleen baden vinden met 5-15 jaar garantie. Weet jij al welke bad jij gaat bestellen? Wordt het de standaard bad of kies je toch voor een vrijstaand bad en wordt het een acryl bad of toch een solid surface bad

Standaard bad binnen 1-3 werkdagen in huis

Wanneer je bij ons een standaard bad besteld, kun je deze binnen 1 tot 3 werkdagen in huis verwachten. Wij leveren de standaard baden erg snel en dat doen we natuurlijk in overleg met jou! Wanneer je een bestelling hebt gedaan, nemen wij contact met je op. Telefonisch of per mail vragen we je om een gewenste leverdatum, wanneer deze aan is doorgegeven, gaan wij de bestelling direct voor je verwerken! Vervolgens krijg je op de dag van levering een track & trace link waarmee je jouw standaard bad kunt volgen. Nadat de standaard bad is geleverd kun je jouw standaard bad gaan monteren!

Denk ook aan de accessoires!

Bij een standaard bad horen ook allerlei accessoires. Zo heb je bijvoorbeeld wellicht ook een badkraan, badpaneel of een badafvoer nodig. Wanneer een loodgietersbedrijf het standaard bad voor je gaat plaatsen, lichten zij toe wat je nog meer nodig hebt. Ga jij het zelf plaatsen? Dan adviseren en helpen we je graag met het kiezen van de juiste accessoires. Ook voor overige vragen over sanitair zoals een wastafel, toilet of badkamermeubel kun je ons contacteren.