Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

subtotaal: € 0,00
Zoek: 

Badkamermeubels

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Rooster  Lijst 
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Rooster  Lijst 

Wil jij een badkamermeubel toepassen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben diverse badkamermeubels tegen uitermate scherpe prijzen. Dit neemt niet weg van de kwaliteit! De badkamermeubels in ons assortiment zijn van de beste kwaliteit die tientallen jaren meegaan. Of je nu kiest voor een kolomkast of gewoonweg een complete set wilt toepassen, bij ons is het allemaal mogelijk. De goedkope badkamermeubels vind je door te filteren op de prijs, zo krijg je de badkamermeubels te zien met de scherpste prijsstellingen! Wil je advies over welke badkamermeubel het best bij jou situatie past of gewoonweg informatie nodig? Neem contact op met onze klantenservice. Zij helpen je graag verder met het maken van de juiste keuze badkamer meubel. Ook voor andere sanitair zoals wastafels en toiletten kan je gewoon weg bij ons terecht.

Complete badkamermeubel met spiegel al vanaf €135,- bij Sanitair33.nl!

Wij hebben diverse badkamermeubel combinaties in ons assortiment die als het ware ‘kant en klaar’ geleverd worden voor jou. Zo heb je bij ons al een badkamer meubel combinatie van onderkast, bijpassende wastafel en spiegel met tablet al voor €135,-. Deze badkamer meubel set is uiteraard in elke badkamer toe te passen en met de strakke design zorgt hij ook voor een mooie afwerking voor in je badkamer. Alleen is deze badkamer set wel het best toe te passen in badkamer die wat kleiner zijn dan de gemiddelde badkamer. Voor degene die wat meer wilt uitgeven voor zijn badkamermeubel kan ook bij ons terecht, zo kan je kiezen voor badkamermeubels met moderne graniet afwerking en een LED spiegel. Wil je meer informatie over een badkamer meubel of je wil je gewoonweg inspiratie opdoen? Kom langs in onze showroom! Daar hebben we diverse badkamermeubel combinaties, houten badkamermeubels en nog veel meer staan die je kunt bekijken!
 

Kom langs in onze showroom!

Wil je inspiratie opdoen of gewoonweg ons aanbod bekijken? Kom gerust langs in onze showroom. Je kunt van dinsdag tot en met vrijdag van 09:00 uur – 17:00 uur en op zaterdag van 09:00 – 15:00 uur hier na binnen lopen zonder een afspraak te maken. In onze showroom hebben we diverse sanitair producten tentoongesteld zoals toiletten, badkamermeubels, wastafels, betoncire en nog veel meer die je kunt bekijken. Onze medewerkers in de showroom helpen je graag met alle vragen omtrent sanitair. Ook voor een offerte op maat kun je gewoonweg terecht bij ons! Twijfel dus niet langer en bezoek onze showroom!