26 mei (Hemelvaart) zijn we gesloten.

Onderkasten

Zien als Rooster Lijst

3 Items

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Zien als Rooster Lijst

3 Items

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wil jij een onderkast bestellen voor in jouw wc- of badkamer? Sanitair33 heeft een uitgebreid aanbod van onderkasten in het assortiment. Onze onderkasten komen in verschillende formaten, materialen en stijlen. Bekijk ons online aanbod van onderkasten en bestel deze eenvoudig en snel via webwinkel. Wil je meer informatie over een onderkast? Kom langs in onze showroom waar een van onze medewerkers je graag helpt met al je vragen of neem contact op met onze klantenservice per e-mail, telefoon of live chat.

Een onderkast met wastafel bij Sanitair33.nl

Een onderkast bij ons komt niet zonder wastafel, het merendeel van onze onderkasten worden geleverd met een bijpassende wastafel zodat je niet verder een wastafel hoeft te zoeken die past bij jouw nieuwe onderkast. De onderkast en wastafel hebben een speciale combinatie prijs zodat je ook nog eens bespaart op jouw sanitair. Een onderkast met wastafel is verkrijgbaar voor zowel enkel als dubbel. Dus wanneer je kiest voor een onderkast, kun je kiezen voor een wastafel die een grote wastafel heeft voor allebei de kranen of twee aparte wastafels die op de onderkast komen. Er is keuze zat en er is voor eenieder wel wat! Kies de onderkast met wastafel of badkamermeubel die bij jou past en bestel deze bij Sanitair33.nl!

Bel voor informatie en advies

Wil je meer informatie over onze onderkasten, wandtoiletten, ledspiegels etc. of wil je advies? Twijfel voor geen moment en neem contact op met onze klantenservice, wij helpen je meer dan graag met je vragen en adviseren je meer dan graag. Wij zijn telefonisch van dinsdag tot en met vrijdag van 10:00 tot en met 17:00 uur en zaterdag van 10:00 tot 15:00 uur bereikbaar, onze showroom is open vanaf 09:00 uur. Naast onze telefonische service kunnen wij je ook te woord staan per e-mail, live chat, Facebook en onze overige sociale media. Wij streven erna om binnen 24 uur te reageren op jouw e-mail. Haast vooral niet als je met enige vragen zit en neem contact op met ons!