Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

subtotaal: € 0,00
Zoek: 

Buiten bubbelbad

Een buiten bubbelbad is een ideale toevoeging wanneer je een relax momentje wilt naar een lange dag werken. Een struikelpunt bij de buiten bubbelbad was heel lang dat ze te duur waren. Dit is niet meer langer, dit omdat de buiten bubbelbad op Sanitair33 erg goedkoop wordt aangeboden. Geen opblaasbare spa, maar een echte spa van A-kwaliteit tegen superscherpe prijzen. De kwaliteit van een buiten bubbelbad en de scherpe prijs combinatie vindt je nergens anders beter dan als bij Sanitair33.nl. Wij raden je zeker aan om de bubbelbaden te bekijken door hieronder op de banner te klikken!

Buiten bubbelbad banner

Buiten bubbelbad met alle functies en accessoires

Een buiten bubbelbad met alle leverbaar functies en accessoires zorgt ervoor dat je nergens tekort aankomt en optimale comfort. De AWT IN-401 ECO model heeft alle leverbare opties in een pakket tegen de scherpste prijs. Zo krijg je verlichting, muziek, extra isolatie, een trapje, smartphone besturing en nog veel meer voor een bundelprijs van €799,- (normaal €1399,-). Bekijk deze buiten bubbelbad aanbieding en nog veel meer andere goedkope spa’s via de webwinkel. Vergelijk zowel de kwaliteit als de prijs met een andere aanbieder en sta versteld van ons aanbod van de bubbelbaden buiten!

Bezoek de showroom

Wil jij de populaire AWT IN-401 ECO model in het echt bekijken? Dan kun je onze showroom in Venlo bezoeken. Daar hebben we deze spa vierkant gepresenteerd. De showroom is in Venlo (Limburg). Wij hebben parkeerplaatsen waar je gratis kunt parkeren. De showroom ligt direct bij de A73 (afslag VieCuri Venlo). Je kunt de showroom bezoeken zonder een afspraak te maken. Loop 6 dagen in de week gewoon naar binnen en wij helpen je met al jouw AWT IN-401 bubbelbad tuin vragen. Een buiten bubbelbad showroom in Venlo bezoeken in Venlo iets te ver voor jou? Dan kun je ons natuurlijk ook altijd telefonisch contacteren. Wij helpen je graag met al jouw buiten bubbelbad vragen.