26 mei (Hemelvaart) zijn we gesloten.

Designradiator chroom

Geen producten gevonden

Een designradiator chroom bestel je eenvoudig en snel online bij ons. De designradiator chroom is bij ons leverbaar in verschillende formaten zodat je deze in allerlei badkamers kunt gaan plaatsen. Een designradiator chroom moet natuurlijk wel gaan passen bij de rest van je badkamer. Vaak past een designradiator chroom goed bij de kraan, thermostaat of doucheset omdat deze vaak ook in het chroom worden gekozen. Weet jij al welke designradiator chroom jij gaat kiezen?

Designradiator chroom online bestellen

Een designradiator chroom is eenvoudig bij ons online te bestellen. Via onze webwinkel kun je kiezen voor een gewenste maatvoering, wattage en aansluiting. Wanneer je dit hebt gedaan kun je jouw designradiator chroom in jouw winkelmand stoppen en online je bestelling doorzetten. Een designradiator chroom kunnen we al binnen een aantal werkdagen bij je leveren. Vervolgens is het eenvoudig te monteren met onze montagehandleiding en de bevestigingsmaterialen die worden meegeleverd. Twijfel niet langer, kies een gewenste designradiator chroom en bestel eenvoudig en snel online via onze webwinkel.

Liever een offerte?

Wil je liever een offerte ontvangen voor de designradiator chroom? Dan is dit uiteraard ook mogelijk. Wij stellen graag een offerte voor je op. Echter is het wel zo dat als men een offerte wilt, ze deze vaak voor een complete badkamer willen. Online zijn we transparant en de prijsstelling van een product kun je dus ook meteen bekijken. Een offerte kun je per telefoon of e-mail aanvragen, maar je kunt er ook voor kiezen om dit te doen in onze showroom. In onze showroom te Venlo stellen we graag een offerte voor je op maar we hebben verschillende designradiatoren gepresenteerd die je kunt bekijken en wellicht bestellen. Toch een andere kleur? Bekijk eens onze designradiator zwart, designradiator antraciet of designradiator wit.