Doucheset

Zien als Rooster Lijst

Items 1-9 of 38

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Zien als Rooster Lijst

Items 1-9 of 38

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Een doucheset bestel je natuurlijk bij ons. Wij bieden een ruim aanbod van verschillende douchesets waaronder een regendoucheset, zwarte doucheset en RVS doucheset. Ons focus ligt grotendeels op een uniek aanbod. Daarom vindt je in ons assortiment ook een ruim aanbod van douchesets die je bij de bouwmarkt niet zult vinden. Een luxueus en uniek aanbod hoeft niet duur te te zijn! Daarom bieden wij ons aanbod van douchesets ook tegen scherpe prijzen aan! Bekijk ze allemaal hierboven en kies een doucheset naar keuze!

Een zwarte doucheset

De zwarte doucheset is een van de populairste douchesets binnen ons assortiment. Men kiest steeds vaker voor zwart sanitair en daar hoort de zwarte doucheset ook bij. De zwarte doucheset is leverbaar in verschillende stijlen. Bekijk hierboven de verschillende stijlen en kies een zwarte doucheset naar keuze. Wil je ook andere zwart sanitair bij ons bestellen? Bekijk dan ook eens ons aanbod van zwarte toiletten of zwarte wastafels. Als je al het sanitair pakt in één kleur krijg je een unieke en prachtige eindresultaat in jouw badkamer. Zowel de zwarte douchesets als de toiletten en wastafels zijn leverbaar in een matte oppervlakte.

De doucheset goedkoop bij Sanitair33.nl

Zoals eerder aangegeven, omdat ons aanbod uniek is,is het niet zo dat het meteen te duur is! Wij bieden namelijk de douchesets tegen een scherpe prijs aan. Wij staan voor A-kwaliteit, goedkoop sanitair. Wil je meer informatie over de douchesets binnen ons assortiment of wil je een offerte ontvangen? Bezoek dan eens onze showroom. Onze showroom medewerkers informeren je graag over een doucheset en andere sanitair. De showroom is gelegen in Venlo en is 6 dagen per week te bezoeken. Kom je langs voor een specifiek product? Dan raden we je aan om ons van te voren te contacteren, zodat je zeker weet dat je deze in onze showroom kunt bekijken.