26 mei (Hemelvaart) zijn we gesloten.

Douchewanden

Een design douchewand toepassen in jouw badkamer. Ben je uitgekeken op jouw badkamer? Plaats een douchewand toe. Door iets eenvoudigs te doen als dit oogt je badkamer al een stuk anders en zorgt het voor een modernere uitstraling. Het plaatsen van een douchewand is een fluitje van een cent, het kan met weinig inspanning worden gedaan en de kosten zijn laag. De douchewanden in ons assortiment zijn in diverse stijlen te verkrijgen, zo kun je kiezen voor een vrijstaande douchewand, douche nisdeur, douchecabines en zelfs bad wanden.

Alle douchewanden banner


Douchewand types

Kies hieronder voor een gewenste douchewand type. De douchewand standaard wordt geleverd met een zijn profiel voor de juiste stabiliteit. Daarnaast bieden we de douchewand met zijwand en de douchewand vrijstaand aan. Kies een gewenste type of scroll naar onder en kies voor een glas type of bekijk onze 'specials' douchewanden.

Douchewand standaard banner  Douchewand met zijwand banner  Douchewand vrijstaand banner


Glas types

Wij bieden verschillende types glas aan in ons aanbod. Helder glas is de meest gekozen douchewand. Daarnaast bieden we ook de glas gesatineerd aan voor optimale privacy, of de doucewand met zwart glas voor een moderne keuze. Weet jij al welke douchewand glas jij gaat bestellen?

Douchewand glas helder banner  Douchewand glas gesatineerd banner  Douchewand glas zwart banner


Specials

Onder 'specials' bieden we de douchewand aan met een zwart rooster en de douchewand met zwarte profielen. Deze unieke type douchewanden worden steeds vaker gekozen in de Nederlandse badkamer. Ga jij binnenkort zo'n unieke douchewand toepassen in jouw badkamer?

Douchewand zwart rooster banner  Douchewand glas zwart profiel banner


Wat voor douchewand glas levert Sanitair33.nl?

De douchewanden in ons assortiment zijn voorzien van Nano-Easy Cleaning dubbelzijdig glas. Dit is speciale veiligheidsglas van 8 millimeter dik. Dankzij deze glas ben je ten allen tijden verzekerd van een veilig gevoel in je douche en hoef je je niet druk te maken over het eventueel afbreken van het glas. Twijfel dus niet langer en kies voor een douchewand bij Sanitair33.nl. De douchewanden in ons assortiment zijn in diverse afmetingen te verkrijgen tegen scherpe prijzen. Bekijk ze allemaal online en kies de douchewand die bij jou situatie past.
 

Hoe bestel ik bij Santiair33?

Bestellen bij Sanitair33.nl kan op diverse manieren. Je kan ervoor kiezen om je bestelling online te plaatsen. Wanneer je jouw sanitair, zoals de douchewand, opbouw wastafel, toilet, badkamermeubel etc. in de winkelmand hebt gestopt kan je vervolgens gaan afrekenen. Vul je NAW-gegevens en kies je gewenste betaalmethode. Wanneer je deze beide opties hebt aangegeven kan je jouw bestelling gaan plaatsen. Klik op de afrekenen knop en betaal jouw bestelling doormiddel van je gekozen betaalmethoden. Je bestelling is nu geplaatst! Ook kan je ervoor kiezen om langs te komen in onze showroom. Wanneer je langskomt in onze showroom kunnen we jouw bestelling eenvoudig per hand opmaken. Wanneer u akkoord gaat met de bestelling krijgt u van ons een factuur en wanneer de factuur is voldaan worden je bestelling doorgevoerd en zo snel mogelijk geleverd.