26 mei (Hemelvaart) zijn we gesloten.

Toiletkraan

Zien als Rooster Lijst

Items 1-9 of 17

Page
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Toiletkraan Zwart RVS
  Toiletkraan Aquanero Mat Zwart
  € 69,95
  1-3 werkdagen levertijd
 2. Toiletkraan Single Ore RVS 304
  Toiletkraan Single Ore RVS 304
  € 69,95
  2-4 werkdagen levertijd
 3. Toiletkraan Aquador Chroom
  Toiletkraan Aquador Chroom
  € 42,95
  1-3 werkdagen levertijd
 4. Toiletkraan Renoli RVS-304
  Toiletkraan Resol ORE RVS 304
  € 54,95
  1-3 werkdagen levertijd
 5. Toiletkraan Swing Chroom
  Toiletkraan Swing Chroom
  € 36,95
  1-3 werkdagen levertijd
 6. Toilet inbouwkraan Orca
  Toiletkraan Orca Inbouw Chroom
  € 45,95
  1-3 werkdagen levertijd
 7. Toiletkraan Orca
  Toiletkraan Orca Chroom
  € 48,95
  1-3 werkdagen levertijd
 8. Toiletkraan Viewer Mat Zwart
  Toiletkraan Viewer Mat Zwart
  € 79,95
  1-3 werkdagen levertijd
 9. Toiletkraan Viewer Chroom
  Toiletkraan Viewer Chroom
  € 51,95
  1-3 werkdagen levertijd
Zien als Rooster Lijst

Items 1-9 of 17

Page
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Een toiletkraan oftewel een fonteinkraan is een kraan die geschikt is voor een fontein. De toiletkraan is bij ons erg goedkoop leverbaar en wij hebben ook nog eens verschillende kleuren en stijlen. Wanneer je een toiletkraan van topkwaliteit wilt tegen een scherpe prijs, ben je bij ons aan het juiste adres. Bekijk een toiletkraan online of kies ervoor om onze showroom te bezoeken. In onze showroom te Venlo kun je een deel van onze wastafelkranen en toiletkranen bekijken en bestellen.

Toiletkraan monteren

Een toiletkraan wordt bij ons altijd geleverd met een handige montagehandleiding. Met deze handleiding kun je stapsgewijs jouw toiletkraan monteren. Wanneer het niet lukt kun je altijd onze klantenservice bereiken. Wij helpen je graag telefonisch, per e-mail of live chat om de toiletkraan op de juiste manier te verwerken. Kom je er nog niet uit? Dan kun je altijd contact opnemen met een lokale loodgieter die het wellicht voor je kan monteren. Wij raden bij complete badkamer renovaties of grotere projecten altijd een loodgieter aan. Weet jij al welke toiletkraan jij binnenkort zelf gaat monteren? Bekijk snel ons aanbod!

Welke fonteinkraan kies jij?

Een fonteinkraan is klein en dat is ideaal voor een kleine fontein in de toiletruimte. De fonteinkranen worden vaak alleen aangesloten op koud water omdat je alleen je handen wast met een fonteinkraan. Een fonteinkraan is speciaal gemaakt voor een fontein en het aanbod die wij aanbieden past goed op de standaard fonteinen. Wel raden we je altijd aan om van te voren goed te kijken naar technische tekeningen om zeker te zijn of het past. Kijk online goed naar ons aanbod en kies een toiletkraan waar je tevreden mee bent. Twijfel ook niet om ons te contacteren. We inspireren je graag en bieden je altijd een topkwaliteit aanbod tegen een lage prijs. Tip: bekijk ook eens onze wastafelkranen of vrijstaande badkranen.