26 mei (Hemelvaart) zijn we gesloten.

Wastafelkraan

Zien als Rooster Lijst

Items 1-9 of 61

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Kraan Grande zwart
  Kraan Grande zwart
  € 149,00
  2-4 werkdagen levertijd
 2. Inbouwkraan Toilet Sanita
  Inbouwkraan Toilet Sanita
  € 39,95
  2-4 werkdagen levertijd
 3. Inbouwkraan Oklahoma
  Inbouwkraan Oklahoma
  € 224,95
  2-4 werkdagen levertijd
 4. Inbouwkraan Zwart RVS
  Inbouwkraan Zwart Mat RVS
  € 319,95
  1-3 werkdagen levertijd
 5. Wastafelkraan Plus
  Wastafelkraan Plus
  € 114,95
  1-2 weken levertijd
 6. Wastafelkraan Basic
  Wastafelkraan Basic
  € 64,95
  1-2 weken levertijd
 7. Wastafelkraan Profit
  Wastafelkraan Profit
  € 54,95
  1-2 weken levertijd
Zien als Rooster Lijst

Items 1-9 of 61

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Een wastafelkraan kun je het best voordelig online bestellen bij ons. Wij bieden een ruim aanbod aan van diverse wastafelkranen zoals een inbouwkraan, hoge wastafelkraan, zwarte wastafelkraan en nog veel meer andere unieke kranen. Een wastafelkraan bestel je bij ons altijd tegen een lage prijs en van de beste A-merken. Je kunt een wastafelkraan binnen enkele minuten online bestellen en wanneer je ons contacteert kunnen we je op ideeën brengen. Bekijk snel ons aanbod en kies een wastafelkraan naar keuze!

Hoe ga jij jouw wastafelkraan verwerken?

Een wastafelkraan kun je op verschillende manieren verwerken. Als eerst kun je ervoor kiezen om deze op een wastafel te plaatsen. Dit is natuurlijk wel alleen wanneer er een kraangat aanwezig is in de wastafel. Een andere optie is om de wastafelkraan tegen een wand te verwerken, daarvoor heb je een inbouwkraan nodig. Ook kun je ervoor kiezen om de wastafelkraan in een wastafelblad te verwerken. Dat zijn de drie manieren hoe je een wastafelkraan kunt verwerken. Weet jij al welke wastafelkraan jij gaat kiezen en hoe je deze gaat verwerken? Denk hier goed over na en kies een verwerking die jij het mooist vindt!

Bekijk ons aanbod ook in de showroom

Online een bestelling plaatsen niets voor jou? Kies er dan voor om ons aanbod in onze showroom te bekijken en wellicht een kraan te bestellen. In onze showroom helpen onze medewerkers je graag met het kiezen van een juiste kraan. Wel is het zo dat wij niet alle wastafelkranen hebben gepresenteerd in onze showroom. Kom je langs om een specifieke kraan te bestellen? Neem altijd van te voren contact met ons op om zeker te zijn dat deze gepresenteerd staat. Onze showroom is in Venlo gelegen en is 6 dagen per week geopend. Heb je het tijdens kantooruren druk met werk? Dan kun je ook op zaterdagen of op donderdagavonden langskomen! Zie ook onze andere kranen zoals een toiletkraan of een vrijstaande badkraan.