26 mei (Hemelvaart) zijn we gesloten.

LED spiegels

Zien als Rooster Lijst

Items 1-9 of 41

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Zien als Rooster Lijst

Items 1-9 of 41

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Sanitair33.nl heeft een ruim aanbod van LED spiegels. De LED spiegels in ons assortiment zijn in verschillende formaten en stijlen te verkrijgen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een LED spiegelkast, die kan worden gebruiken zowel als spiegel en als opbergkast. Super handig! Naast dat hebben we ook diverse modellen LED spiegels. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een led spiegel met rondom LED of een LED spiegel met een LED strip. Bekijk al onze mogelijkheden hierboven en kies gewoonweg de spiegel die bij jou situatie past.

Waarom een LED spiegel in de badkamer?

Verlichting is nogal een belangrijk aspect in je badkamer. De LED spiegel heeft nogal een belangrijke opgave, jou voorzien van de meest zuivere weerspiegeling. Bij de LED spiegels van Sanitair33 is dit geen probleem, de spiegels zijn voorzien van uitstekende verlichting. Naast het feit dat je perfect verlichting nodig hebt voor je badkamer is de volgende element ook nogal belangrijk; Hoe ziet je badkamer eruit. Je wilt een moderne en sfeervolle badkamer? Dan is de LED spiegel zeker iets voor jou. Pas deze spiegel toe in je wc- of badkamer en geniet van het eindresultaat. Wil je meer led verlichting bekijken? Bekijk ook eens Led33.nl. Daar hebben we een uitgebreid assortiment led verlichting. Tip: Bekijk ook eens andere spiegels in ons assortiment zoals de zwarte spiegels!

Service van Sanitair33.nl

Wanneer je kiest voor Sanitair33.nl kies je voor service. Naast het feit dat we toiletten, urinoirs, badkamermeubels, baden en andere sanitair aanbieden van uitstekende kwaliteit, willen we jou ook zo goed mogelijk helpen, omdat dit een belangrijk element bij ons is. Service bij Sanitair33 betekent, veilig online betalen met SSL-beveiliging, 14 dagen bedenktermijn, levering in geheel Benelux en Duitsland, rembours mogelijkheden en jou zo goed mogelijk helpen zodat jij tevreden bent met het eindresultaat. Heb je nog enige vragen of opmerkingen dan kan je altijd contact opnemen met onze klantenservice via de chat, e-mail, telefoon of in onze showroom. Tot snel!