26 mei (Hemelvaart) zijn we gesloten.

Wastafel accessoires

In ons aanbod hebben we wastafel accessoires zoals bijvoorbeeld een afvoerplug of een sifon voor de wastafel. Onze wastafel accessoires worden direct vanuit voorraad geleverd en zijn dus ook binnen 1 tot 3 werkdagen uit te leveren. Voordat je wastafel accessoires zoals een clic-waste afvoerplug bij ons besteld, is het noodzakelijk dat je rekening houdt met het feit dat deze wel passend moet zijn op je wastafel. Daarom raden we je aan om altijd van te voren te kijken naar een eventuele technische tekening voordat je dadelijk met foutieve wastafel accessoires zit!


Afvoerpluggen banner  Sifons banner  Handdoekhouders banner


Wastafel accessoires met een wastafel bestellen

Naast wastafel accessoires bieden we uiteraard ook wastafels aan. Ons aanbod van wastafel is erg uitgebreid, zo hebben we meer dan 600 verschillende wastafels in ons aanbod. Sommige wastafels worden bij ons geleverd met een afvoerplug dus dan hoef je geen afvoerplug als wastafel accessoires te bestellen. Wel is het zo dat een sifon nooit standaard geleverd wordt bij een wastafel, deze moet echt los worden besteld binnen ons aanbod. Ook de sifons worden erg voordelig bij ons aangeboden. Bekijk de aanbod van zowel de sifons als de afvoerpluggen eenvoudig online op onze webwinkel of bezoek eens onze showroom te Venlo waar we je graag te woord staan.

Bestel online

Wanneer je wastafel accessoires online besteld ben je verzekerd van de snelste doorloop. Bij het kiezen van iDeal betaling krijgen wij direct een melding dat je bestelling succesvol is doorgezet. Vervolgens gaan wij aan de slag met je bestelling en kunnen wij het binnen een aantal werkdagen bij je uitleveren. Uiteraard stellen we je hierop van op de hoogte en helpen we je graag met het vinden van de juiste wastafel accessoires. Onze klantenservice staat altijd klaar voor al je vragen en opmerkingen over onze wastafel accessoires. Neem contact op met onze klantenservice per telefoon of stel je vragen op de livechat. Tip: bekijk ook eens onze wastafel bevestigingssets of handdoekhouders.