Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

subtotaal: € 0,00
Zoek: 

Inloopdouche Stoneart Smoke Glas

Inloopdouche Smokeglas Zwart

€ 279,00

DHL icon Let op: Dit product wordt met DHL international bezorgd. Levertijd is ca. 2-3 werkdagen langer.

Levertijd: 1-3 werkdagen

Zwart is erg in trend op het moment om in de toiletruimte of badkamer toe te passen. Zodoende is het ook mogelijk om je inloopdouche te voorzien van zwart glas. Deze prachtige luxe inloopdouche is voorzien van zwart getint glas, ook wel smoke glas genoemd, van 8 millimeter dikte en geeft je badkamer een luxe eindresultaat!

* Vereiste velden

€ 279,00

Details

Hoe leveren jullie bestellingen aan?

De sanitair producten worden aangeleverd in de fabrieksverpakking en bezorgd op een houten pallet. Nadat je de bestelling hebt geplaatst ontvang je van onze klantenservice een bericht per mail omtrent de gewenste leverdatum/werkdag waarop je bestelling graag wilt ontvangen. Zijn de producten niet voorradig? Dan ontvang je van ons bericht zodra de bestelling bij ons is gearriveerd. De bezorgkosten bedragen € 45,- waarbij het ook mogelijk is om bestellingen van maximaal 1 toiletpot te versturen met een kleine pallet waarvan de kosten € 25,- bedragen.  Levering is mogelijk op iedere gewenste werkdag en ontvang je een dag voorafgaande levering een mail en of sms op welke tijdstip de levering ongeveer geleverd zal worden. Onnodig om de gehele dag thuis te blijven dus! Heb je geringe tijd of ben je veelal op je werk? Geen punt, het is tegen een meerprijs van € 29,- mogelijk om je de bestelling voor 12:00 of juist na 12:00 uur wilt ontvangen aan huis.

Showroom Sanitair33


Op welke manier kan ik bij jullie site betalen?

Bestellingen kunnen bij ons op diverse manieren worden aangekocht. Degene wie kiest voor eenvoudig en snelle afhandeling kiest bijvoorbeeld voor online iDeal betaling. Indien je niet graag vooraf het bedrag wilt betalen is het plaatsen van een bestelling onder rembours ook mogelijk. Hierbij vragen wij een aanbetaling van 15% vooraf en kan het restant bij levering door middel van contant of per pin worden voldaan bij de chauffeur. Wij berekenen tevens geen extra rembourskosten zodat je op je gerust een bestelling kunt plaatsen. Let echter wel op bij betaling onder rembours dat de bestelling pas in behandeling zal gaan indien de aanbetaling bij ons is verwerkt. Dit kan een aantal werkdagen langer duren wegens de eventuele verschillende banken.
plezier met je aankoop!

Aanvullende Informatie

Merk EAGO
Serie Nee
Materiaal: Glas met zwart bevestiging
Oppervlakte Mat
Meubel serie Nvt
Meubel breedte Nee
Breedte: 90,100,120, 140 of 150 centimeter
Diepte: 8 mm veiligheidsglas
Hoogte 210 centimeter
Kleurstelling Zwart
Volledig in kleur: Zwart stabilisatiestang + muurbevestiging
Zitting: Niet van toepassing
Spoelrand: Niet van toepassing
Afvoergplug: Niet van toepassing
Kleur afvoerplug: Niet van toepassing
Capaciteit: Niet van toepassing
Aansluiting: Muurbevestiging
Bevestigings materialen: Ja
Type douchewand Standaard
Glas types Zwart

Inloopdouche Smokeglas Zwart

EUR

€ 279,00

0