Sanitair showroom

De sanitair showroom van Sanitair33 is gevestigd in Venlo. In Venlo hebben we een beknopte showroom waar al onze klanten terecht kunnen om een deel van ons aanbod te bekijken. Ons aanbod varieert nogal maar onze focus ligt vooral op uniek sanitair zoals een zwart toilet of een solid surface badkamermeubel. Dit soort sanitair vind je dan ook in onze badkamer showroom. Kom jij binnenkort ons uitgebreid aanbod van sanitair bekijken? Onze medewerkers staan klaar om je optimaal op maat te helpen.

Sanitair Limburg banner

Sanitair showroom openingstijden

Onze sanitair showroom is 6 dagen per week geopend voor al onze klanten. Wanneer je doordeweeks langs wilt komen kan dat van maandag t/m vrijdag van 09:00 t/m 17:00 uur. Op donderdagen zijn we tot 21:00 uur geopend. In het weekend zijn we op zaterdag van 09:00 - 15:00 uur geopend. Onze sanitair showroom is geopend voor iedereen, je hoeft geen afspraak te maken, je kunt gewoon naar binnen lopen! Dus ook als je nog niets wilt bestellen maar gewoon inspiratie wilt opdoen door de nieuwste trends te bekijken, kun je dit gewoon doen in onze sanitair Limburg showroom. Wanneer kom jij langs?

Advies op maat

Wij hebben een ruime online aanbod van diverse sanitair artikelen en onze klantenservice kan jou dan ook optimaal per telefoon, e-mail of live chat helpen om de juiste keuze te maken. Echter wanneer je advies op maat wilt, is het aan te raden om de sanitair Venlo showroom te bezoeken. In de showroom kunnen we op gemak de badkamer mogelijkheden met je doornemen. Wij raden je dan ook aan om onze showroom te bezoeken wanneer je een complete badkamer wilt gaan renoveren. Wij hebben allerlei sanitair gepresenteerd in onze showroom zoals Bocchi sanitair, designradiatoren, badkamermeubels, douchesets en Solid Surface baden. Onze medewerkers in de showroom hebben verstand van zaken en met ruim 10 jaar ervaring kunnen we je dan ook de beste advies geven voor jouw badkamer.