Sauna AWT E1202 met infrarood

€ 7.149,00
Levertijd 8-10 weken

De AWT E1202 IR sauna wordt geleverd met een 9 kW Harvia Cilindro saunakachel en twee infrarood volspectrumlampen met beide 350W, is gemaakt van populierenhout en is leverbaar in drie formaten. Zie hieronder 'product omschrijving' voor alle specificaties.

€ 7.149,00
Levertijd 8-10 weken

Onze Service

 Gratis onder rembours bestellen

 Betaal veilig met iDeal

 14 dagen bedenktijd

 Kom langs in onze showroom

 Levering in Benelux en Duitsland


 

Specificaties

- 10 mm dik ESG veiligheidsglas (deur 8 mm)
Hoogwaardig licht populierenhout (echt hout)
- Wanddikte 45 mm (inclusief isolatie). Hierdoor zijn hogere temperaturen bij een gering stroomverbruik mogelijk. Tevens wordt de warmte langer in de cabine gehouden.
- Door ons modulair systeem met een elementbreedte van 600 mm van de wanden en van het dak (dit geldt niet voor de glazen voorkant), kan deze sauna snel en eenvoudig worden opgesteld.
- Twee individueel regelbare infrarood volspectrumlampen met telkens 350W voor de dieptewarmte(Sentiotec)
- Inclusief saunabanken
- Plafondverlichting met kleur verlichting
- 9kW Harvia Cilindro saunakachel
- Thermometer en zandloper
- Opgietemmer en scheplepel
- Digitaal bedieningsveld
- Achtergrondverlichting
- Klimaat-regeling

Showroom Sanitair33

Hoe leveren jullie bestellingen aan?

De sanitair producten worden aangeleverd in de fabrieksverpakking en bezorgd op een houten pallet. Nadat je een bestelling hebt geplaatst, ontvang je van onze klantenservice een bericht per mail. Hierin wordt met je overlegd op welke datum je jouw bestelling wilt ontvangen. Zijn de producten niet voorradig? Dan ontvang je van ons bericht zodra de bestelling bij ons is gearriveerd. De verzendkosten zijn in de winkelmand zichtbaar en zijn afhankelijk van de grote van jouw bestelling. De verzendkosten variëren van € 12,95 tot max. € 60,-. Levering is mogelijk op een iedere gewenste werkdag, en je ontvangt één dag van te voren een track&trace link waarmee je - op de dag van levering - kunt zien op welke tijdstip de chauffeur ongeveer komt leveren. LET OP: De aangegeven prijs is de sauna prijs. Dit zijn niet prijzen inclusief installatie/gebruiksklaar maken van de sauna! De transporteur levert de sauna tot aan de drempel van jouw afleveradres.

Op welke manier kan ik bij jullie site betalen?

Bestellingen kunnen bij ons op diverse manieren worden geplaatst. Voor de snelste afhandeling, veilig via je eigen bank, kies je voor iDeal. Ook is het mogelijk om een bestelling onder rembours te plaatsen. Hierbij vragen wij een aanbetaling van 15% (sauna's 30%) en kan het restant bij levering contant of per pin worden voldaan bij de chauffeur. Wij berekenen tevens geen extra rembourskosten. LET OP: Onder rembours bestellen is niet mogelijk bij sanitair dat speciaal voor jou besteld wordt. Hieronder valt o.a. het Bocchi assortiment.

Laad meer ...
More Information
Merk AWT
Diepte: Zie technische tekening
Hoogte Zie technische tekening
Volledig in kleur: Niet van toepassing
Zitting: Niet van toepassing
Spoelrand: Niet van toepassing
Afvoergplug: Niet inbegrepen
Kleur afvoerplug: Niet inbegrepen
Capaciteit: Niet van toepassing
Aansluiting: Universeel
Bevestigings materialen: Inbegrepen